polis uyari işiklari..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırdır şemsettin bankamı patlatacaksın...ayrıca resmi araçların harici yasak bu ışıkların kullanımı.hiç bir özel araç sesli yada ışıklı uyarı gereçleri kullanamaz.

heves valla:)banka felan yok olesine yani:)

ben sislere çakar takıp birine kırmızı başlığı geçircem birinede mavi yaza doğru yapmayı düşünüyorum
FAR%20%C4%B0%C3%87%C4%B0%20%C3%87AKAR%20%C4%B0K%C4%B0L%C4%B0%20001.jpg

benim megane da var bu cakar lambalardan :D valla otobanda lambalari yaktigimda genellikle en sol serit benim oluyo.ha bide genellikle uzun yola babamla arkali önlü cikiyoruz.onun arabada da var. bi de iki arabanin plakalari da 06...06.valla süper oluyo :D psikopatlik parayla mi. tavsiyem alacaksan led olanlarindan al.

Son düzenleme:
bende öle düşünüyorum led olandan.bunlarn açma kapa düğmelerini nere koyuyorlar birde polislen sıkıntı olurmu yakalandimizda:)

bunlardan düşünüyorum ben.
Cakar-Led-96-Ledli-Flasli-Cakar-Lambasi__21735473_0.jpg

bizimkilerde bunun aynisi.valla polis beni lambalardan dolayi hic cevirmedi.ha cevirecek gibi oluyo benim arabada orjinal polis sireni de var.gecerken vag vag yapiyorum.geciyorum :D

peki bunun düğmesini nere koydunuz siz delme felan olmuyor dimi torpitoda felan:)

valla benimki sirene bagli.sirenin kontrol kutusunda lamba baglanti yeri var.ordan anahtarla acip kapatiyorum.ama normali nasil yaparlar bilemicem

Geri