Polis Spatula ile kapı açtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 dk önce mahallede polis anonsu ile balkona çıktım Milletin garaj kapısına park etmiş bir şahin marka aracın plakasını anons ediyorlardı. sahibi gelmeyince aracını çıkaramayan eleman yam komşusuna seslenerek "spatula var mı?" dedi. Evet cevabını alınca komşudan spatulayı alıp polise verdi poliste kilit yerinden bir kaç hareketle çat diye aracın kapısını açtılar. Şahini ileri çektirler tabi bende istemsiz olarak çekici cağrırsana ne uğraşıyorsunuz. Hem yaptığınız iş yasal değil dedi fakat polis arkadaş sen bak işine dedi ve tersledi...
* Şimdi burada Polisin yasal işlemleri yapması yerine yasal olmayan işleri yapmasına mı yanayım.
*Adamın aracına zarar vermesine mi yanayım
*Şahinlerin kapısının bu kadar kolay açılmasına mı :)

Abıcım Sen Haklısın Ama Orda Cınayet vs Gıbı Ağır Bır Durum Varsa Kımse O Kadar Duyarlı olmaz Yanı.

İlk aracım flash s'e, hırsız hiçbir alete gerek kalmadan girmişti. Kapı açma kolunun altına bir diz darbesi ile kapıları açmıştı. Yapılan darbe ile merkezi kilit devre dışı kalmıştı.

Son düzenleme:
her türlü ters park edenlere ne yapılsa azdır.
bu konular çok önemli herkezin ailesi çoluk çoçuğu var gece acil bir durum olsa bu adam ne yapacak kapi kapi dolaşıp arabamı arayacak...

her türlü ters park edenlere ne yapılsa azdır.
bu konular çok önemli herkezin ailesi çoluk çoçuğu var gece acil bir durum olsa bu adam ne yapacak kapi kapi dolaşıp arabamı arayacak...

+1

Bu yüzden kapının önüne,arabanın önüne,dibine park edenlerle sürekli bir kavga hâlindeyim..

Savaş abi olayı her açıdan güzel özetlemiş :D:D:D

Ben de çay kaşığı ile Toros açmıştım. Dayımın aracını evin önünde biraz iletletmemiz gerekiyordu ve dayım evde yoktu, ben de nereden aklıma geldiyse çay kaşığının sap kısmını denemiştim, açılmıştı araba.

2 tekerden çekici ile kaldırıp yana doğru çekmeye çalışıyodu geçen bizim burda polis...

arabada aks dingil bişey kaldı mı bilmem ama polis çok keyifliydi :mad:

kapı önü garaj önü gibi yerlere park edenlere ben de ayarım, evin orda yapanlara çarpçak kadar yanaşıp çıkamayacağı şekilde arabayı bırakıyorum kavga olsun diye..

2 tekerden çekici ile kaldırıp yana doğru çekmeye çalışıyodu geçen bizim burda polis...

arabada aks dingil bişey kaldı mı bilmem ama polis çok keyifliydi :mad:

kapı önü garaj önü gibi yerlere park edenlere ben de ayarım, evin orda yapanlara çarpçak kadar yanaşıp çıkamayacağı şekilde arabayı bırakıyorum kavga olsun diye..

Ben öyle yapmıyorum. :) Adama diyorum ki çek arabanı,hep buraya park ediyosunuz diyorum. Adam yemin ediyo ilk defa buraya park ettim diye. Ben bunu anladıktan sonra,kapının önüne park edenlerin fotoğraflarını çekiyorum. Geçen gün biriyle yine tartışma oldu ilk defa buraya park ediyorum dedi. Çaat çıkardım gösterdim fotoğrafları,bu yaşında bana yalan söylemeye utanmıyomusun abi sen dedim. Kavga çıktı. :D

bigün ibret olsun diye takıcam birinin tampona ama ne zaman tersim dönecek bilmiyorum :)

iyi olmuş oda garajın önüne koymasın neleri var ya koskaca arabayı görüyor genede arkasına koyuyor arabayı.

Geri