Polis Spatula ile kapı açtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hemen hemen her araba anhtarı acıo sahın kapısını ama garaj kapısı onune park yapanlara ıllet oluroum zaten

polıs sen ısıne bak deyınce keske sızde sahın benım zaten dıyeydınız:D:D:) sonra saka oldugunu anlatırdınız:D

Elbette polisin araç kapısını izinsiz açması suç. Şahin'in sahibinin aracını garaj girişine çekmesi ise tam bir öküzlük. Öküzler hakkını arayamayacağı için no prolem...........

Elbette polisin araç kapısını izinsiz açması suç. Şahin'in sahibinin aracını garaj girişine çekmesi ise tam bir öküzlük. Öküzler hakkını arayamayacağı için no prolem...........

:kop::kop::kop::kop::kop:

son noktayı şavaş abı koydu :D:D

:eek::eek::kop::kop::kop::kop:

Garaj girişlerine sorumsuzca araç parkedenlere illet oluyorum. Ankara'daki evin garaj girişine sık sık araç park ediyorlardı, uyarı tabelası koydum olmadı, kırmızı beyaz konilerden koydum olmadı, fosforlu direkler diktim olmadı. Mutlaka bir iki günde bir öküzün biri gelir tam garaj girişinin önüne aracını park eder (üstelik garaj girişinin bitişiği otobüs durağı) Bu tür öküzlerden dolayı canım çok yandı. Şoförler cemiyetinin bizlerden zorla aldığı haraç niteliğindeki paralar da zehir zıkkım olsun, ne zaman çekici istediğimse nedense boşta hiç çekicileri olmadı. O nedenle polise fazla kızamıyorum, onun için iyi yapmış diyorum.

polisin o hareketi yapması cok yanlış

ya kapıyla cam arasındakı fitili kaldırıp ordan ucu yamultulmus bı telle yada metre nın ucuyla cok rahat acılıyokapı kılıdı ıcın olan demır kocaman bişey zaten:D zamanında babamdan arabayı kacırmak için buldugum yada ogrendigim bi taktık kontak en kolayı zaten anahtar içinde kırılmıştı bızımkının tırnakla cevirince calışıyodu:D:d

bizim mahalede gençler hep beraber arabayı kaldırıp yolun ortasına sürüklüyor. sonra trafik tıkanıyor ve çekici mecburen geliyor. araç sahibi olayı görünce koşa koşa gelip kafasını kaşıyor ve'' ben aracımı garaj kapısına parketmiştim yola değil ''diye diye çekicinin peşinden gidip aracı çıkarmaya çalışıyor:D

pinpon topunu az bi delip, delik kısmı kapı kilidine gelcek şekilde koyduktan sonra topa vurunca hava ile açıldıgını duymstum bu şahinlerin :D

Yok o benim eski arabanın açılma sistemi :D.Renault 9 Fairway :)

Geri