Polenlere Alerjisi Olanlar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polat 3 kere hapsuruyordu bız allah vergisi bayılana kadar :D korhanın dediği gibi acayip bir hastalık evet kımse ınanmaz ama benım 20 kere falan arka arkaya hapsurmusluğum var.insanın beynı artık yerınden oynayacakmıs gıbı oluyor.benım kasıntı falan yok allaha şükür ama gözlerde nasıbnı alıyor.bana bir hap verdi doktor sabah 9da alsam en fazla 2 3 kadar ıdare edıyor ve ondan sonra 5 6ya kadar hapsur allah hapsur...doktora tekrar gidecem iğnesi varmış galiba.atıma çeviriyor dediğiniz gibi ama doktor kurtuluş yok mutlaka astım oluyormuş ileride alerjisi olanlar...

bu ürünü kullanan varmı acaba, hastalığın derecesi kişiden kişiye değişir ama gerçekten işe yarıyorsa bende denemek istiyorum.

bende bu aylarda hapşırma ve göz yaşarması oluyor. bahar aylarım zehir oluyordu. dishoprol repetabs kullanmaya başladım. içtikten sonra çok kısa sürede kesiyor bendeki allerjiyi. 2 liralık ilaç rahatlattı beni

önce hitrizin kullandım şu an hatırlamıyorum ama c harf ile başlayan birşey kullanıyorum iş görüyor ama aslında ilaç kullanmama taraftarıyım alternatiflere bakıyorum

Hitrizin işe yarar, ben de 3-4 yıldır mayıs ve haziran aylarını inhaler ve hitrizin ile geçiririm. Ankara'nın polenleri çok fena.

Bende de var bu ara özellikle lanet gitsin :D Önce bir kaşıntı oluyor burnumda sonra hapşırık sonra gözlerde sulanma ve hafif kaşınma

Ya bende hiç göz sulanması olmazdı ama bu yıl oldu :(. Annem eczacı ona sordum hem de dükkanda çalıştıklarımdan öğrendiğim kadarıyla yardımcı olayım. Antihistaminik olarak aerius ya da deloday,cirrus gibi ilaçlar olabilir ama bunların etki mekanizmaları farklı .O yüzden doktor tavsiyesi şart.Bir de alerjiden burnum tıkanıyor diye lütfen burun spreylerini uzun süre kullanmayınız.Bunlar burun içinde büyük hasarlara yol açacaktır.En fazla 2 gün kullanmak yerinde olacaktır.

bende ayrı bir dert Allerjikkonjüktivit.Sürekli göz kızarması(sarhoş gözü gibi),göz kuruluğu.Denemediğim ilaç kalmadı.Çare suni gözyaşı kullanmak.Geçici olarak rahatlatıyor ama yine aynı.Galiba tıp daha bu konuda da çare aramakta...

herşeye ilaç var bi buna devamlı ılac yok :) ilaçlar belli bir süre sonra alışkanlık yapıyor heralde etkısı azalıyor...

konuyu başlatan arkadaşa teşekkürler..ben de yok ama eşimde var...bilgi tazelemiş oldum...

Geri