Polenlere Alerjisi Olanlar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son 2 gündür polenler yüzünden öyle çok hapşuruyorum ki arkadaşlar "çok yaşa" demekten bıktı, "yeter artık geberde kurtulalım" diyorlar :D:D

evvelden almanyada bilirdim...sonra aılemde başladı..şimdilerde bakıyorum türkiyedede çoğalmış...evvelden yoktu..sebepı ilaçlar beyler ilaç..vücutun bağışıklığını bozuyor...ben kullanmam ilaç :D doktora hasta olunca rapor almaya giderim ilacı almam..en iyi tedavi istirahatdır..derim ve nasıl olsa geçeçek evet uzun sürerdi ama geçer....bende alerji yok hanıma derim kullanmayın herşey iyi ama yan etkileri hiç ıyı değil derim hep...ve öylede..evelden kım ilaç kullanırdı??? hasta olup hemen hastane doktor mu aranırdı??? eskiler bilir...bu illet ve birçoğu ilaçtan..vücud direncı yok oluyor vücud savasmayı unutuyor..artı alerjik hastalıklar peyda oluyor ne yazık

Mümkün mertebe ben de ilaç kullanmamaktan yanayımdır, ama çalışırken, özellikle emekli olmadan 2-3 sene kadar evvel şikayetlerim çok artmıştı, son seneye kadar direnmiştim ama son sene sabahları göz kapaklarım şişlikten dolayı açılmamaya başlayınca mecbur kalmıştım. Şimdilerde bahar aylarında fazla çiçekle böcekle uğraşmıyorum, mümkün mertebe dışarı çıkmıyorum o nedenle şikayetlerin oldukca azaldı.

Bende bu sene olmayacak herhalde diye seviniyordum, yağmurlar yoğundu, tabii havada polen yoktu, bugün hava güneşli, şöyle bir dolaşalım dedik, çıkmaz olaydım :) burnum çeşme, gözler kan çanağı, bir de kaşıntı bastı :) hemen duş aldım dayandım evdeki antihistaminiklerden 2 tane biraz kesildi.

Geri