Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahsi fikrim siyah jantı araçlara yakıştıramıyorum. Aracı boğuyor, jantı hiç göstermiyor. Koyu gri olabilir ama üzerine para verseler jantları siyah yapmam. Siz beğendiyseniz sorun yok. Bu benim şahsi fikrim. İyi günlerde kullanın.
Şahsi fikrim siyah jantı araçlara yakıştıramıyorum. Aracı boğuyor, jantı hiç göstermiyor. Koyu gri olabilir ama üzerine para verseler jantları siyah yapmam. Siz beğendiyseniz sorun yok. Bu benim şahsi fikrim. İyi günlerde kullanın.
O halde 18 inç opc jantı almaktan başka bi çözüm kalmıyo 1.5 senedir araba bende tek ısınamadığım yanı jantları oldu.. Opc jant takarsam yayları da değiştirmek gerekicek artı bide yakıt artışı performans düşüşü..
aracı gösteren jant olduguna göre uygulama yapacagınız jantlar aracın güzelligini gölgeleyecektir şahsi fikrim hiç güzel olmaz arkadaşlarında dedigi gibi aracı bogar