28 Mar 2007 Konuyu Başlatan #21 M mdellal Bilgi Girilmemiş burakttt' Alıntı: Murat hocam plakalar süperde Astra da yakıyo yani :good: Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi her ne kadar senin Omega kadar olmasa da ...
burakttt' Alıntı: Murat hocam plakalar süperde Astra da yakıyo yani :good: Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi her ne kadar senin Omega kadar olmasa da ...
28 Mar 2007 #22 ToMbStOnE Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2006 Mesajlar 709 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 ıyı olmus abı gule gule kullan...
28 Mar 2007 #24 S speedy_forever Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2006 Mesajlar 654 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cok guzel olmus..:good:
28 Mar 2007 #25 yusufaltintepe Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2006 Mesajlar 2,613 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 süper olmuş abicim hele türk bayrağına hasta oldum
28 Mar 2007 #26 BY_Corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eyl 2006 Mesajlar 8,346 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Gayet hoş olmuş, güle güle kullan
28 Mar 2007 #27 ceren Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2007 Mesajlar 341 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tuttum bunu süper olmuş kanımca...
28 Mar 2007 #28 OTTO COUPE Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2006 Mesajlar 441 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 M@honi' Alıntı: bu arada gel APP olayına gir Murat abi sende Genişletmek için tıkla ... abi bu app olayı nedir yaa? cahilliğime ver bilmiyorum....
M@honi' Alıntı: bu arada gel APP olayına gir Murat abi sende Genişletmek için tıkla ... abi bu app olayı nedir yaa? cahilliğime ver bilmiyorum....
28 Mar 2007 #29 M marikan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 6,075 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 38 gokalp' Alıntı: hocam o yandaki türk bayrağı estetik olmamış birde plakanın etrafını kestirseydin daha güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... kesince daha iyi oluyo :good:
gokalp' Alıntı: hocam o yandaki türk bayrağı estetik olmamış birde plakanın etrafını kestirseydin daha güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... kesince daha iyi oluyo :good:
28 Mar 2007 #30 HSG Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 4,272 Tepkime puanı 1 Puanları 0 OTTO COUPE' Alıntı: abi bu app olayı nedir yaa? cahilliğime ver bilmiyorum.... Genişletmek için tıkla ... APP de yazılar kalın dolgun düzgün ve geneldede dıştaki siyah çerceve silik Ama normal plakada.. ne ararsan var.Yamuk harfler rakamlar siyah cerceve silinmiş ezilmiş numaralar plakanın üstünde "MURAT OTO" plakalıgı.. vs. APP beklenmedik sekilde aracınıza farklı bir hava katıyor.Deneyen yapan kendi aracında gören bilir. Ayrıca tavsiye ederim.
OTTO COUPE' Alıntı: abi bu app olayı nedir yaa? cahilliğime ver bilmiyorum.... Genişletmek için tıkla ... APP de yazılar kalın dolgun düzgün ve geneldede dıştaki siyah çerceve silik Ama normal plakada.. ne ararsan var.Yamuk harfler rakamlar siyah cerceve silinmiş ezilmiş numaralar plakanın üstünde "MURAT OTO" plakalıgı.. vs. APP beklenmedik sekilde aracınıza farklı bir hava katıyor.Deneyen yapan kendi aracında gören bilir. Ayrıca tavsiye ederim.