Plaka değiştirmek !

seyyahfrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar daha aracın önceki sahibi ön ve arkadan kaza yaptığı için benim 2 plakanında üzerindeki yazılarda silinmeler filan var çokta kötü duruyor,Plaka taleple değiştirilebiliyormu acaba yoksa app plaka yapıp bunlarıda bagajamı koysam :)

nasıl görünüyor bilmiyorum ama ince bir fırça sizde boyayabilirsiniz

Beyaz olan kısımlardada deformasyonlar var plaka okunuyor ama araba plakadan dolayı kötü görünüyor gibime geliyor.

araç senin üzerineyse trafik tescilede değişim için başvurabilirsin 20-30 tl gibi bir ücreti vardı galiba

Araç şuan benim üzerime değil bu hafta kısmetse alıcam,Madem para vereceğim APP plaka yaptırsam daha iyi olmazmı görsel açıdan ?

App yasak normalde 128 ytlde cezası var, plaka değiştirmek için ruhsat sahibi kimliğiyle birlikte trafik tescil müdürlüğüne gidiyor yıpranma dilekçesi yazıp eski plakaları teslim ediyor 3-4 saat sonra yeni plakalar çıkıyor şöförler ve oto federasyonu birde emniyet mühürlüyor 25 ytl di gecen sene.

App yasak normalde 128 ytlde cezası var, plaka değiştirmek için ruhsat sahibi kimliğiyle birlikte trafik tescil müdürlüğüne gidiyor yıpranma dilekçesi yazıp eski plakaları teslim ediyor 3-4 saat sonra yeni plakalar çıkıyor şöförler ve oto federasyonu birde emniyet mühürlüyor 25 ytl di gecen sene.

işte yılmaz bey tam olarak prosedür budur.

Teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için, Sanırım yenileri ile değiştirmek en risksizi :)

Bugün yarın fotografını çeker koyarım buraya arkadaşlar ;)

Geri