Pkk'nin Kaçirdiği 8 Asker Tutuklandi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speedy20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dedigin gibi oyun al ver oyunu evet çelik yelek orduda mevcut isteseler verirler ama bazen şehit vermek bazılarının işine geliyor demekki.

ama şuna emin ol ve inanki hiç bir pkk askeri esir alamaz heleki öyle yogun ateş altında hiç alamaz mevziye arkadan yanaşıp içeri girebilirler ama düzen tek ve aynı çatışma sırasında asker farklı konum ve mevzilere geçmiş olabilir mümkündür ama ordaki hiç bir asker son mermisine kadar bitirmez ki bunlar ateş etmiş olsalar yara alırlardı belliki içlerindeki senin degiminle 2 bana göre o 2 ye inanlar 6 toplam 8 ide haindir çatış hemşerim devlet sana boşunamı giydirdi o elbiseyi o silahı boşamı verdi.
var sayım yapalım diyelimki 8 askerde aynı mevzide arkalarında birden 100 kişilik gurup ortaya çıktı ki teslim ol demezler o itler bunlar nasıl teslim oldu dön ve ateş et en azında 100 kişiden 10 nu geberirdi sende şehit olurdun . derim ben ama gelenlerle irtibatın var ve arkadaşlarınada bize bişiy yapmıyacaklar ateş etmeyelim onlar haklı davaları için savaşıyor biz 15 ay yapıp evimize gideriz gibi bildik agızlarla o 2 kişi 6 kişinin beynini yıkamış olabilir. ama ben bukadar varsayım yapmadan haindir diyorum.

Klavye kahramanlığı yapmak kolaydır. evet kolay ama ben olayın içindeysem her türlü kahramanlık bana yakışır ve beni kimse teslim alamazdı basit mantık 1. korku ile ateş açardım 2. esir düşsemde nasılsa öldürecekler bari acı çekmeyim derdim .

ve en önemlisi YANIMDA ARKADAŞIMIN BOĞAZINI KESEN İT OĞLU İTLERE HİÇ BİR ŞEKİLDE EYVALLAH ETMEZDİM.

dedigin gibi oyun al ver oyunu evet çelik yelek orduda mevcut isteseler verirler ama bazen şehit vermek bazılarının işine geliyor demekki.

ama şuna emin ol ve inanki hiç bir pkk askeri esir alamaz heleki öyle yogun ateş altında hiç alamaz mevziye arkadan yanaşıp içeri girebilirler ama düzen tek ve aynı çatışma sırasında asker farklı konum ve mevzilere geçmiş olabilir mümkündür ama ordaki hiç bir asker son mermisine kadar bitirmez ki bunlar ateş etmiş olsalar yara alırlardı belliki içlerindeki senin degiminle 2 bana göre o 2 ye inanlar 6 toplam 8 ide haindir çatış hemşerim devlet sana boşunamı giydirdi o elbiseyi o silahı boşamı verdi.
var sayım yapalım diyelimki 8 askerde aynı mevzide arkalarında birden 100 kişilik gurup ortaya çıktı ki teslim ol demezler o itler bunlar nasıl teslim oldu dön ve ateş et en azında 100 kişiden 10 nu geberirdi sende şehit olurdun . derim ben ama gelenlerle irtibatın var ve arkadaşlarınada bize bişiy yapmıyacaklar ateş etmeyelim onlar haklı davaları için savaşıyor biz 15 ay yapıp evimize gideriz gibi bildik agızlarla o 2 kişi 6 kişinin beynini yıkamış olabilir. ama ben bukadar varsayım yapmadan haindir diyorum.

Klavye kahramanlığı yapmak kolaydır. evet kolay ama ben olayın içindeysem her türlü kahramanlık bana yakışır ve beni kimse teslim alamazdı basit mantık 1. korku ile ateş açardım 2. esir düşsemde nasılsa öldürecekler bari acı çekmeyim derdim .

ve en önemlisi YANIMDA ARKADAŞIMIN BOĞAZINI KESEN İT OĞLU İTLERE HİÇ BİR ŞEKİLDE EYVALLAH ETMEZDİM.

Herkesin senin gibi düşünmesini ve senin gibi cesur olmasını beklememelisin dimi Muharrem? Ben bu yaşıma kadar mermiden gerçek anlamda korkmayan (kafası güzel adam hariç) insan görmedim!! O bölgede Rambo olmak kolay değil! O bölgeye her teröriste 2 rambo yollasan bile terörün bu ülkenin kaderi olduğu gerçeğini değiştirmez ve ordu terörü bitiremez..Dağdaki itin kellesini almak sadece askerin psikolojisini iyileştirir o kadar..

Neden onca insanın kesesini doldurmak için devam ettirdiği bir terör belası için canımdan olayımki?

Kişisel fikrimi söyleyim; Şehit diye kendimizi avutuyoruz.Gencecik askerlerimizin canları yitip gidiyor..Çok yazık.

Bence terörden menfaati olan insanların sayısı düşündüğümüzden çok fazla maalesef.:(

açıkcası mermi soğuktur eve ürkütür ama abi orda bunu düşünmüyosun herşey o kadar güzelki inana çatışma bitmesin diyorsun huzurlusun ve bastıgın yada gördügün tüm topraklar seninmiş gibi devleşiyorsun bu acıdan yapılması gerekeni söyledim..

vaktin birinde gencleri zehirleyen birine yara verdim bu semtime hizmet etmiş gibi sonra polis aldı olaydan 1 ay sonra tabi inanmazsın sanki siyasi suçluymuşum gibi muamele gördüm 72 saat karakol karakol gezdim mahkemeye sevk ederken 18 saat önce alınmışım gibi tutanak imzalattılar
ama kesinlikle hiç bir ifade tutanagı imzalamadım nedenmi? olayın içine bi güzel serpiştirmişler ben bile şaşırdım kacarken yakalınmışım üzerimden iki adet suç aleti çıkmış ve uzun hikaye ben 2 yıl üsküdar 2. agır cezada yargılandım ve müşteki davalara gelmediginden beraat ettim.

ceza evinde yatagım bile hazırlanmıştı karantinaya girmeyim diye kimlere haber salmadıkki .

ben o zaman bunu vatana ve topluma hayır olsun diye yaptım polisin yapamadıgını yaptım ama 72 saat cile çektim bi ton suç üstüme istinat edildi.
ve sonra hiç bir şekilde kimseye engel olmadım .

ve kimse sagol demedi bu bir örnek sen çogalta bilirsin o asıl suçlu rahat rahat torbacılıga ve çoçukları alıştırmaya devam etti.

şimdi deselerki gel asker ol oparasyonlara katıl ben ne için derim hangi devlet için derim ve kattiyen gitmem ben orda can vericem sen burda masada benim uğruna can verdigim toprakları satacaksın

İşte aynı şeyleri düşünüyoruz..

Eğerki geçekten herkesin vatan için aynı şeyleri düşündüğünü bildiğim bir savaşın içinde savaşacağımı biliyim,o savaşta en önde savaşmak için koşmazsam nağmertoğlunağmert olayım.

Bu olay çok farklı! ve tamamen kurgu.Çok pis oyunlar dönüyor etrafımızda ve içimizde

ok burda tamamız ama ben diyorumki orada askersen konumun ve adın itibari ile teslimiyet olamaz olursa asker degil hainsindir..

ok burda tamamız ama ben diyorumki orada askersen konumun ve adın itibari ile teslimiyet olamaz olursa asker degil hainsindir..

O zaman iş uzar Muharrem.. Bende derimki; Neden bu Ülkenin Başbakanın oğlu askerlik yapmadan A.B.D'de keyif çatarken aynı başbakan nerden geldiği belli olmayan servetini 5 yılda %500 katlarken ben canımdan olayım ki?

oglunda sorun var herhal raporlu olsa gerek yazık çoçuga onca askerin içinde ne işi var abd den bence çıkıp hollanda yada venedik de yaşaması lazım derim ben..

bu arada çay molası abi bide bişiy daha şu megane deneyemedik kimseler yok ortada yahu nere gitti bu gsi ler.:)

Seviyorum bu siteyi yawww:)

Geri