Pkk'nin Kaçirdiği 8 Asker Tutuklandi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speedy20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
içimizde doğuyu görmüş çatışma ortamını yaşamış veya yaşamasa da duyan okuyan bilen arkadaşlarımız vardır. Tamam, kaçırılma olayının olması çok zordur. Kaçırıldıktan sonraki süreç en baştan pis kokmaktadır, doğrudur. Yanlışlar vardır. Ama konuda hassas davranmak lazım yargı sonucunu beklemeden infaz etmemek lazım. Biz haberden görüyoruz, okuyoruz, kulaktan duyuyoruz. Askeri mahkeme ise birebir işin içinde. Eğer düşünüldüğü gibi çıkmazsa pişman olmaktansa yargı sonucunu beklemek daha iyidir derim. Bu arada Dtp ile ilgileri resmi bir ağızdan açıklandımı ? takip edemedim
doğuyu görmüş,çatışmalarda bulunmuş yada bulunmadıysa en azından benim gibi yanından geçmiş taciz ateşi altında sabahlar etmiş olanlar bilir ki o dağdaki köpekler esir almazlar
bunlar kaçırıldıysa bi bit yeniği vardır kesin, 12 tane devresi şehit düşerken hangi asker tıpış tıpış teslim olur.
emre itaatsizlikte ısrar maddesi ceza alabilecekleri en basit madde zaten

ben derken bana kızanlar iyi takip etsinler gündemi ..!

maalesef abi maalesef
tahminlerimiz doğru cıktı:(

vay kanı bozuklar vayyy:mad:

olayda şehit sayısının 12 den fazla olduguna inanıyorum bana gelen haberlerde askerlerimizin bazılarının bogazları kesilerek şehit edildigidir
bunu medya çok sonra açıkladı benim eskerlik dönemimdede 3 şehit verilir tv de 2 olarak geçerdi .

şimdi o bogazı kesilen askerimiz teslim olmayı bilmiyormuydu ki can verdi bu kaçırılan 8 şahıs gerçek anlamda çatışmış olsalardı zaten bi şekilde yara alır veya pkk dan bu kadar kolay kurtulamazlardı.

bu şerefsizler o kadar destek almaktalarki bunun en açık belirtisi gabarda komando lara saldırmak ve arkasından daglıca baskınını yapmak eskiden mavi bere gördüklerinde kimse ateş etmesin diyip kaçan itler ne olduda böyle ciddi eylemlere girdi düşünmek lazım.

oralarda oparasyonlara çıkanlar piyadede olsa mavi bere taktırılır komando kep veya bandana takar bu bir yanıltma taktigidir.

+ O bölgedeki geçitli üzümlü ve bi kaç karakol daha var ismini hatırlayamadıgım bunlara taş atsanız esker öldürürsünüz devletin oraları daha güvenli hale getirmesi gerekir..

devlet sırtını abd ye dayadıgını düşünerek büyük yanılgıya düşmüştür ve yanlış istikbaratlar verilmiştir.

özel harekatı biitirip o bölgede bazı noktaları ve karakolları savunmasız bırakmıştır.

imralıya koyalım 8 ini de...

hakettmişler gerçekten

olayda şehit sayısının 12 den fazla olduguna inanıyorum bana gelen haberlerde askerlerimizin bazılarının bogazları kesilerek şehit edildigidir
bunu medya çok sonra açıkladı benim eskerlik dönemimdede 3 şehit verilir tv de 2 olarak geçerdi .

şimdi o bogazı kesilen askerimiz teslim olmayı bilmiyormuydu ki can verdi bu kaçırılan 8 şahıs gerçek anlamda çatışmış olsalardı zaten bi şekilde yara alır veya pkk dan bu kadar kolay kurtulamazlardı.

bu şerefsizler o kadar destek almaktalarki bunun en açık belirtisi gabarda komando lara saldırmak ve arkasından daglıca baskınını yapmak eskiden mavi bere gördüklerinde kimse ateş etmesin diyip kaçan itler ne olduda böyle ciddi eylemlere girdi düşünmek lazım.

oralarda oparasyonlara çıkanlar piyadede olsa mavi bere taktırılır komando kep veya bandana takar bu bir yanıltma taktigidir.

+ O bölgedeki geçitli üzümlü ve bi kaç karakol daha var ismini hatırlayamadıgım bunlara taş atsanız esker öldürürsünüz devletin oraları daha güvenli hale getirmesi gerekir..

devlet sırtını abd ye dayadıgını düşünerek büyük yanılgıya düşmüştür ve yanlış istikbaratlar verilmiştir.

özel harekatı biitirip o bölgede bazı noktaları ve karakolları savunmasız bırakmıştır.

:eek:

Baştakileride bu halk secio dimi abi :mad:

İstediğin kadar sinirlen istediğin kadar üzül veya dövün, yapabileceğimiz ne var :eek: Bi türlü doğruyu göremiyor gözlerimiz :cry:

:eek:

Baştakileride bu halk secio dimi abi :mad:

İstediğin kadar sinirlen istediğin kadar üzül veya dövün, yapabileceğimiz ne var :eek: Bi türlü doğruyu göremiyor gözlerimiz :cry:

halk vaatlere bakar sonra başa gelince ne yaptıgına bakar demekki bişiyler yapmış ki tekrar başa gelmişler.:mad:

ama ne yazıkkı bunu ben göremedim çifci kan aglıyor küçük esnaf bitti ölüyor ve basiretsizlik kol geziyor bende bunları görüyorum demekki ben yanlış görüyorum..!

tuturmuşuz bi AB vermişiz ipi ellerine adamlar kanunlarımıza bile karışıyor ALLAH cc sonumuzu hayırlı etsin..

Muharrem arkadaşım bundan sonra senden gündemle ilgili analizler istiyorum..Bu askerlerin örgütle bağlantısı olduğunu düşündüğün yazını ilk yazdığında bende okumadan sinirlenmiştim inceden..Daha sonra yazının devamı ile yaralı askerlerin ifadelerini okuyunca yazdıklarının mantıklı olduğunu düşündüm..Dünde iddia ettiğin oldu...Askerler tutuklandı..

Zaten hiç boş yorumunu da görmemiştim..

Muharrem arkadaşım bundan sonra senden gündemle ilgili analizler istiyorum..Bu askerlerin örgütle bağlantısı olduğunu düşündüğün yazını ilk yazdığında bende okumadan sinirlenmiştim inceden..Daha sonra yazının devamı ile yaralı askerlerin ifadelerini okuyunca yazdıklarının mantıklı olduğunu düşündüm..Dünde iddia ettiğin oldu...Askerler tutuklandı..

Zaten hiç boş yorumunu da görmemiştim..

teşekkür ederim fatih.. seninlede yaklaşık aynı fikirler içersinde oldugumuzu tahmin ediyorum.

Ben halen 8 askerinde hain olduğuna inanmıyorum.. Bunları gece karanlığında nasıl ayırt etmişlerde vurmamışlar? ki yoğun bir el bombası saldırısının arasındada kalmışlar!! Belki 1veya 2 tanesinin kanı bozuk olabilir,hain olabilir ama hepsini aynı aynı suçla itham etmek mümkün değil.. Ben daha öncede yazdım; Klavye başında kahramanlık yapmak kolaydır..!!

Muharrem birşey yazmıştı,askerimizin açık hedef olduğu onlarca nokta var maalesef..Ben o bölgede Mehmetçiklerimizin canına çok önem verildiğini sanmıyorum.. Terörün Ülkemize maliyeti bugüne kadar 300 milyar dolar deniyor.Şimdi soruyorum;O bölgenin kritik noktalrındaki askerlre çelik yelek vermenin maliyeti nedir ve neden verilmiyor? Paramız mı yok?

Bu ülkenin Başbakanının kişisel serveti bile o bölgeye çelik yelek dağıtmaya yeterde artar bile!!

Birşeyi çok iyi biliyorum,o terör örgütünün itleri isteseler bölgeyi kana bularlar.Hergün onlarca şehit vermemize sebep olabilirler ama yapmıyorlar.Çünkü üzerimizde bilmediğimiz yüzlerce oyun oynanıyor..

Geri