dtp adı ve askerlik bi kere burda bi problem war zaten 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben derken bana kızanlar iyi takip etsinler gündemi ..!
Aynen katılıyorum.:good: :good:DTP limi değillermi bilemem ama eğer bir TÜRK evladı esir düşerse onlara aynen şunları söylerdi "eğer erkekseniz adamsanız beni vurursunuz yoksa burdan kurtulunca hepinizi yeryüzünden sileceğim" derdi...bu laftan sonra onlarda onu vururlardı zaten
eğer bir TÜRK evladı esir düşerse onlara aynen şunları söylerdi "eğer erkekseniz adamsanız beni vurursunuz yoksa burdan kurtulunca hepinizi yeryüzünden sileceğim" derdi...bu laftan sonra onlarda onu vururlardı zaten
Olayin ne alakasi var Muslumanlikla ???????? Butun dinsizler dusman, butun Muslumanlar dostmu ????? PKK elamanlarinin, Irak'in hangi dinden olduguna bak; dusmani uzakta arama.....allahım müslümanları koru. onları dinsizler karsısında ezdirme küçük düşürme. vatanı için şehadet şerbetinden içmek ne kadar güzel bir duygudur, ancak karsında ERKEK gibi bir düşman oldugunda daha da güzel bir tadı vardır o şerbetin.