Pkk'nin Kaçirdiği 8 Asker Tutuklandi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan speedy20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dtp adı ve askerlik bi kere burda bi problem war zaten :(

içimizde doğuyu görmüş çatışma ortamını yaşamış veya yaşamasa da duyan okuyan bilen arkadaşlarımız vardır. Tamam, kaçırılma olayının olması çok zordur. Kaçırıldıktan sonraki süreç en baştan pis kokmaktadır, doğrudur. Yanlışlar vardır. Ama konuda hassas davranmak lazım yargı sonucunu beklemeden infaz etmemek lazım. Biz haberden görüyoruz, okuyoruz, kulaktan duyuyoruz. Askeri mahkeme ise birebir işin içinde. Eğer düşünüldüğü gibi çıkmazsa pişman olmaktansa yargı sonucunu beklemek daha iyidir derim. Bu arada Dtp ile ilgileri resmi bir ağızdan açıklandımı ? takip edemedim

DTP limi değillermi bilemem ama eğer bir TÜRK evladı esir düşerse onlara aynen şunları söylerdi "eğer erkekseniz adamsanız beni vurursunuz yoksa burdan kurtulunca hepinizi yeryüzünden sileceğim" derdi...bu laftan sonra onlarda onu vururlardı zaten

DTP limi değillermi bilemem ama eğer bir TÜRK evladı esir düşerse onlara aynen şunları söylerdi "eğer erkekseniz adamsanız beni vurursunuz yoksa burdan kurtulunca hepinizi yeryüzünden sileceğim" derdi...bu laftan sonra onlarda onu vururlardı zaten
Aynen katılıyorum.:good: :good:

eğer bir TÜRK evladı esir düşerse onlara aynen şunları söylerdi "eğer erkekseniz adamsanız beni vurursunuz yoksa burdan kurtulunca hepinizi yeryüzünden sileceğim" derdi...bu laftan sonra onlarda onu vururlardı zaten

Aynen söylediklerine katılmakla beraber, ben başta 8 askerin esir alındığı ile ilgili bilgiler aktarılınca askerde yaptığım görevler neticesinde böyle bir durumun oluşacağını anlamıştım.
Şöyle ki, hiç bir şerefli TÜRK askeri esareti kabul etmez, son nefesini verir.

12 askerin şehit edilmesi akabinde neden 8 asker götürüldü? Onlara neden bir şey yapılmadı? da 12 şehit verildi. Çünkü sattılar arkadaşlarını.

Bu iş önceden belirlenmiş bir düzendi. Daha sonra halkın galeyana geleceği, iktidarın bu halk baskısıyla bir şeyler yapmaya çalışacağı ve yapamayacağı,:mad: sonra görüşmeler ve görüşmeler ama bir türlü askerler alınamıyor. Başbakan'ın ABD'ye gitmesine bir gün kala, bir takım DTP'liler esir diye bilenen, ancak orada keyf eden arkadaşlarını alabilsin de halk sevinsin ve medya bu olayı menşetlere taşısın ve herkes DTP'yi barışçı diye bilsin diyerek böyle bir tezgaha gittiler.

Bu bize sökmez. Size söyleyeyim bu önceden planlanmış bir hareketti.

Bize öğretilen VATAN SANA CANIM FEDA...

allahım müslümanları koru. onları dinsizler karsısında ezdirme küçük düşürme. vatanı için şehadet şerbetinden içmek ne kadar güzel bir duygudur, ancak karsında ERKEK gibi bir düşman oldugunda daha da güzel bir tadı vardır o şerbetin.

bence yukardaki mail asılsız gibi yani öyle bir tesadüfki askerlerin hepsi farklı illerin dtp gençkil kolu başkanlıgını yapıyo.dtp ile ilişkisi oluklarını düşünürüm ama başkanlık işi sallama gibi geldi bana

Ya beyler bana bu kadar gençlik kolu başkanı DTP linin aynı bölüğe düşmesi biraz magazin gibi geldi. Nasıl oluyor da hepsi aynı bölüğe düşüyor. Yani birileri silahlı kuvvetlerin içinde dahi tezgah kurabiliyor. Bana inandırıcı gelmedi. Eğer doğruysa TSK da ciddi bir özeleştiriye girmeli.

allahım müslümanları koru. onları dinsizler karsısında ezdirme küçük düşürme. vatanı için şehadet şerbetinden içmek ne kadar güzel bir duygudur, ancak karsında ERKEK gibi bir düşman oldugunda daha da güzel bir tadı vardır o şerbetin.
Olayin ne alakasi var Muslumanlikla ???????? Butun dinsizler dusman, butun Muslumanlar dostmu ????? PKK elamanlarinin, Irak'in hangi dinden olduguna bak; dusmani uzakta arama.....

Geri