pırelli'yi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç üzerindeki orjinaller dışında,hiç bir zaman Bridgestone dan vazgeçmedim.

bence ii bi lastik deill!aşırı sert aracı döküyoo!

ben lassa nın snovways II plus ını kullandım çok memnun kaldım çoğu arabalar zincir takma ihtiyacı hissederken ben gerek bile görmedim kış lastiğinde çok iyi. yazlıklarda ise kimse tavsiye etmiyor neden lassa değil anlamış değilim yurdum malı hiç olmazsaalırken düşünmek lazım fiyatlarıda diğerlerine göre uygun bir düşünün isterseniz(yol yardımı falanda var)

önceki aracımın üzerinde fabrika çıkışı orjinal made in germany yazan P6000 V serisi vardı,ilk 25000 km. hiçbir problem falan yaşamadım,ıslak zeminlerdede çok iyiydi virajlarda yol tutuşuda, ses falanda yoktu, 30000 de önler bitti arkalarla yer değiştirdik 40000 de fren mesafesi çok uzamaya başlamıştı komple değiştirdik, normalde ömrü 60000 km. olması gerekirken çok çok erken bitmişti...:confused: :(

Tüm yorumlar için teşekkür ederim.Lastikler Aquamile 400.Şimdi ne yapayım?Bu lastikleri çıkarayım mı yoksa kullanmaya devam mı edeyim?Servis ısrarla bu lastiğin Continental le aynı olduğunu hatta daha iyi olduğunu söylüyor.Kullanımda henüz fark görmedim.Gerçi daha bu lastikle 200 km yaptım.Fikir belirtmek için çok erken.Özellikle yağmurlu havadaki performansını çok merak ediyorum.

Geri