peugeot 307 XT aldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gn02k.jpg

Hayırlı olsun Allah kaza bela sıkıntı vermesin
teşekkür ediyorum.
allah kaza bela vermesın hocam hayırlı olsun bıraz fazla yakar ve dusuk devırlerde bıraz hantal geldı bana ama dedıklerın onemlı bır ayrıcalık ozellıkle sessız :)
yakıt olarak ilk 100 km'de şehir içinde 9,9lt/100km gibi bir değerim var şimdilik. İbrahim biliyor işte kesinlikle vectra b'ye göre daha konforlu ve sessiz.
Kardeş Allah kaza bela vermesin.Güzel günlerde kullan.Seni gökte ararken forumda buldum :) Dün itibariyle ben de 307 SW almaya karar verdim.GT'den vazgeçmek çok zor olacak ama dizel 2005-2006 model özellikleri çok güzel.Bu arada senin vesilen ile tüm arkadaşlar soruyorum; sizce pişman olur muyum?

Arabam 99 GT gözüm gibi bakıyorum ama yaş itibariyle yarın birgün sorunlar çıkarsa düşüncem var.
öncelikle teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. benim cdx 220000km'deydi. 5 yıl hiç sorun çıkarmamıştı bana. son 1 ay içerisinde yatak sardı ve motoru komple yaptırdım. ama içime sinmedi açıkçası ve değiştirmeye karar vermiştim. geçen gün gece acil bir iş işin marşa bastım ve çalışmadı. benzin pompası yenisi ile değişti. ve o gün aracı takas ettik. sonuç olarak 200000km'yi devirmiş 12 yıllık bir araçtı benimki. 7 yaşında şuan ki aracım ve ilk 100 km'lik kullanımın sonucu iyi ki almışım diyorum. zaten otomatik istiyordum ben sürekli. sunroof'lu istiyordum ben aslında ama bu araç tam denk geldi bende kaçırmak istemedim. bazen seçim yapmak gerekli performans mı konfor mu diye. ben şu an 307 ile konforu seçtim.
Hayırlı olsun , güle güle kullan .)
teşekkürler
güle güle kullan bahadır
teşekkür ediyorum.
hayırlı olsun bahadır. Allah nazardan esirgesin.
amin hepimizi. teşekkürler.
hayırlı olsun, ALLAH kazasız, belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin
cenzig abi teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.
güzel günlerde , sevdiklerinizle mutlu biçimde ve kazasız belasız kullanmanız dilegimle ;) Peugeot a hep bir önyargı vardır fakat kullanmadan kullanmaya bu önyargılar degişiyor mesela babama sıfır alsan versen en fazla 1 ayda o arabanın ne alt takımı kalır ne baska bıseyı ama opel oyle degil valla merivayla 2003 ten bu yana butun kasıslerı duz geçer dag taş tarlaya surer acımaz ve allahasukur daha on takımlar yenı yenı ses cıkarmaya basladı ve 100000km de yani :) Eylulde ıspartaya geldıklerınde (ısparta-ızmır yol yapım calısması vardı) geceleyın ''-120 ile bi kasise mi bişeye girdim ama noldugumu anlamadım'' diyo ,annem falan uyuyomus kafasını tavana vurmus uyanmıs falan buraya geldıler bi baktım jant kapaklarından 2 tanesı yok :D dusunun yani jant kapaklarını fırlatmıs :D ama o kasise peugeotla girselerdi ne araba yasıyo olurdu ne ailem ;) bu yuzden kendi aracımıda Opel aldım ve ilelebet opel alıcam :) (amacım aracınızı kotulemek degıl ki 2012 model aracımda sızın aracınızdakı ozellıklerın biçogu yok:dil: )
teşekkür ediyorum. ancak vectra b için aynı konfor ve güvenlik malesef 307den daha kötü. cdx'te 4 hava yastığı vardı 307'de 6 tane özellikle perde hava yastığı bence olmazsa olmaz. ncap çarpışma testlerinde 307 güvenlik olarak vectra b'den daha önde. 12 yaşında araç ayrıca hava yastıklarının açılacağı bile muamma benim gözümde. 0 km' 2003 model skoda octavia ön camında bir ibare vardı. "hava yastıklarınızı 14 yıldan sonra kontrol ettirin, gerekli durumda değiştirin" diye.

rabbim hepimizi kazadan beladan korusun.
dün nete giremedim ilk cevabı ben yazmak isterdim...ama olmadı nasip kardeşim dün tam gün beraberdik birlikte gidip aracı sürüp test ettik ama hayırlı uğurlu olsun ALLAH utandırmasın...sevdiklerinde doya doya hepp güzel günlerde kullan inşallah...
teşekkür ediyorum İbrahim kardeşim
güle güle kullan bahadır abi. ama ben hala fransızlara fransızım. :)
7. nesil ile peugeot kendine geldi 8. nesil ile vw golf 4 nasıl efsane olduysa bunlarda olacak. son nesil ile psa grubu resmen devrim yaşamıştır.
Pejonun en çok tutulan kasası bana göre bende çok beğenirim hayırlı olsun kazasız günlerde.. ;)
teşekkür ediyorum.
hayirli olsun bahadir cigim kazasiz belasiz cezasiz güle güle kullan cigerim.

emrah abicim teşekkür ediyorum. Allah hepimizi polislerden korusun.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

ablamda da 307 xt var. konfor olarak bende vectradan daha rahat buldum. en çok hoşuma gidende süspansiyonları vectraya göre çok iyi. hızı da çok göstermiyo gibi geliyo bana. yakıtı biraz fazla. triptonik oldukça keyifli ve rahat, hissetmiyorsunuz. kısaca hayırlı olsun =) Allah kaza bela vermesin...

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
teşekkür ediyorum Hasan kardeşim
ablamda da 307 xt var. konfor olarak bende vectradan daha rahat buldum. en çok hoşuma gidende süspansiyonları vectraya göre çok iyi. hızı da çok göstermiyo gibi geliyo bana. yakıtı biraz fazla. triptonik oldukça keyifli ve rahat, hissetmiyorsunuz. kısaca hayırlı olsun =) Allah kaza bela vermesin...

özellikle kırmızı ile belirtilen konu benimde dikkatimi çekti ama bu iyi izalasyon ile içeriye motor sesi almaması, aracın yüksek olması ve ön camın açısı ile alakalı diye düşünüyorum. özellikle 100-110km/s hızlara kadar hızınızı anlamanız gerçekten güç kadrana bakmadan.

ben bi dönem niyetlenmistim ama otokatikle lpg uyumlu değil demislerdi caymıstır senin izlenimlerin bizim için önemli olacaktır iyiki almıssın tipi genisliği lüksü 10 numara aracın

ben bi dönem niyetlenmistim ama otokatikle lpg uyumlu değil demislerdi caymıstır senin izlenimlerin bizim için önemli olacaktır iyiki almıssın tipi genisliği lüksü 10 numara aracın

Abdulkadir abi lpg taktırmayı düşünüyorum bende. zavoli marka olacak büyük ihtimal çünkü aksaray'da en güvenilir usta ve bayi zavoli. zaten bir kaç aracımızda da zavoli kullanmıştık cdx de bu araçların içerisinde. hiç bir problem yaşamadık biz.

hayırlı uğurlu olsun bahadırım tek derdi ön takım ve direksiyon kutusudur pejo grubunun dikkatli ol kasislerde hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ...

Bahadır yeni aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.

bahadır hayırlı olsun kardeşim :) allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullan inşallah......

Geri