pert vectram ne durumda yardım

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya demin bi konuda okudum pert araçların yedek anahtarları olmaz diolar.benim vectra pert olduğu zaman kasko yedek anahtarıda aldı devrinide aldı ve araç antepe gitti bu araç neden antepe gitti?şu an trafikte olup olmadığını nsl öğrenebilirm?

Ya bana kızmayında;

Allah aşkına napcaksınız pert olan araba gitmiş yani anlıyorum aracınızı çok seviyordunuz ama yani bu saatten sonra yapacak bir şey yok bence bağlarınızı koparmanız gerek diye düşünüyorum.. :)

gaziantepe gittiyse onu baştan üretirler

Sana yeni bir B2 almak daha mantıklı :D:D

Ya bana kızmayında;

Allah aşkına napcaksınız pert olan araba gitmiş yani anlıyorum aracınızı çok seviyordunuz ama yani bu saatten sonra yapacak bir şey yok bence bağlarınızı koparmanız gerek diye düşünüyorum.. :)

Arkadaşın derdi bence merak. acaba başka birine sorunsuz diyemi kitlendi araç onu merak ediyor gibi. aynısı burdada olabilir. antepte pert araç istanbulda sorunsuz satılabilir gibi. acaba gerçekten mümkün mü?

Pert aracın yedek anahtarı nasıl olmaz ya 2 tane araba sattık pert ikisininde vardı yedek anahtarı

Pert aracın yedek anahtarı nasıl olmaz ya 2 tane araba sattık pert ikisininde vardı yedek anahtarı
bi konuda okudum kasko alıomuş yedek anahtarı

arkadaslar pert arabanın yedek anahtarı olur...AMA şöyle olur ; sıze ana anahtarı verırlerı yedek anahtarı gıdıp kendınız cıkartabılırsınız fakat orjınal yedek anahtar olmaz !!! pert olmus aracıda baska yere ve suan ne durumda oldugunu ögrenmek ıstıyorsanız, tanıdıgınız ahpap sıgorta acentenız varsa pert olmus aracınızın şasi nosunu yada motor no sunu gırsınler suan hangı ıl e baglı oldugu yenı plakasından ortaya cıkar hepsi bu ...

hiç bulaşma bencede arkadaşımın çalınan aracı 8 sene sonra bulundu ne kadar toplansada oda pişman oldu tplattığına 7 binliraya mal oldu ama hiç memnun değil :(

Geri