Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka gibi bende katıldım furyaya ...
Benım eski aracım da satılık pert olmuştu http://www.sahibinden.com/lpg_li_cooook_temiz_vectra_cdx-52WQQaXQQ19234311WQQpXQQdisplayitem
Birşey değil araç bendeyken 150000 civarlarında pert olmuştu ve hali pek iyi değildi şimdi 120000 de çok temiz diye satıyor sahibiArabanında içine etmiş ön tampon altı yok jantları değiştirmiş.Direksiyon erimiş resmen.Yazık yazık bendeyken çiçek gibiydi.
İlan hala güncel ama altına bi not düşülmüş
NOT: BAZI ARKADAŞLAR ARAYIP BU ARACIN PERTTEN ÇIKMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BU ARAÇ SAĞ TARAFTAN KAZALI İDİ VE BU YÜZDEN ÇEKME BELGELİ İDİ. SAĞ TARAFTAN BAŞKA DARBESİ YOKTUR ŞASE VE MOTORUNDA EN UFAK BİR SORUN YOKTUR. SAÇMA SAPAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARA DUYURULUR.
kardeş anlam veremedim bu işe aceba body kit'imi aldılar senin arabanın?
Yok kardeş bu bıldıgın benım araba detaylı ınceledım malesef o
Fatih evet kes 52 bu benım eski araç şimdiki bye 58 ama fotolarını henuz koymadım nete bınıyorum 8 aydır falan bir ara onuda koyucam ama işin açıkçası bu eskı aracımı bır suru sıtede yayınladım , fuarda çıkmıştı dergıyede cıkmıstı (su anki halıne bakınca insanın inanası gelmıyor ama ) nazar değdi dedım sımdıkını o yuzden fotograf koymuyorum pek net ortamınaHaa belkı geri kafalı yada batıl inançlı diyeceksiniz ama ne bileyim sanırım öyleyim
![]()