Pert aracımı toplamışlar, satıyolar !!

Çağrı'nın aracıda görünce Ankara'dan ve 06 plakalardan gözüm korktu

:)))) gülüyorum ama ülkenin haline pert ten toplanan bazı araçları kasko yapmıyolar.madem öyle devlet neden pertten toplanan araçları trafiğe çıkartıyor.insanların mallarını kaskolatmak en büyük hakkı. 2.el araçlarda kesinlikle kasko şirketinden arabanın geçmişi hakkında bilgi alınması lazım.

benim araba ikinci kes satılmış adam iki günde sattı inanılmaz hızlı gitti :D

Son düzenleme:
Şaka gibi bende katıldım furyaya ...

Benım eski aracım da satılık pert olmuştu http://www.sahibinden.com/lpg_li_cooook_temiz_vectra_cdx-52WQQaXQQ19234311WQQpXQQdisplayitem

Birşey değil araç bendeyken 150000 civarlarında pert olmuştu ve hali pek iyi değildi şimdi 120000 de çok temiz diye satıyor sahibi :) Arabanında içine etmiş ön tampon altı yok jantları değiştirmiş.Direksiyon erimiş resmen.Yazık yazık bendeyken çiçek gibiydi.

Bu arada paspaslarda yan sanayi olmuş :).

İlan hala güncel ama altına bi not düşülmüş :)

NOT: BAZI ARKADAŞLAR ARAYIP BU ARACIN PERTTEN ÇIKMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BU ARAÇ SAĞ TARAFTAN KAZALI İDİ VE BU YÜZDEN ÇEKME BELGELİ İDİ. SAĞ TARAFTAN BAŞKA DARBESİ YOKTUR ŞASE VE MOTORUNDA EN UFAK BİR SORUN YOKTUR. SAÇMA SAPAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARA DUYURULUR.

Allahtan saçma sapan mesaj yazanları öperim dememiş. Milleti keriz yerine koyanlara çok kızıyorum :mad:.

kardeş anlam veremedim bu işe aceba body kit'imi aldılar senin arabanın?

Yok kardeş bu bıldıgın benım araba detaylı ınceledım malesef o :(

Fatih evet kes 52 bu benım eski araç şimdiki bye 58 ama fotolarını henuz koymadım nete bınıyorum 8 aydır falan bir ara onuda koyucam ama işin açıkçası bu eskı aracımı bır suru sıtede yayınladım , fuarda çıkmıştı dergıyede cıkmıstı (su anki halıne bakınca insanın inanası gelmıyor ama ) nazar değdi dedım sımdıkını o yuzden fotograf koymuyorum pek net ortamına :D Haa belkı geri kafalı yada batıl inançlı diyeceksiniz ama ne bileyim sanırım öyleyim :)

Yok kardeş bu bıldıgın benım araba detaylı ınceledım malesef o :(

Fatih evet kes 52 bu benım eski araç şimdiki bye 58 ama fotolarını henuz koymadım nete bınıyorum 8 aydır falan bir ara onuda koyucam ama işin açıkçası bu eskı aracımı bır suru sıtede yayınladım , fuarda çıkmıştı dergıyede cıkmıstı (su anki halıne bakınca insanın inanası gelmıyor ama ) nazar değdi dedım sımdıkını o yuzden fotograf koymuyorum pek net ortamına :D Haa belkı geri kafalı yada batıl inançlı diyeceksiniz ama ne bileyim sanırım öyleyim :)

fatih anladı seni kardeşim.. :o

adam bide utanmadan çok temiz yazmış.. mesaj attım utanacakmı bakalım :D

Son düzenleme:
NOT: BAZI ARKADAŞLAR ARAYIP BU ARACIN PERTTEN ÇIKMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BU ARAÇ SAĞ TARAFTAN KAZALI İDİ VE BU YÜZDEN ÇEKME BELGELİ İDİ. SAĞ TARAFTAN BAŞKA DARBESİ YOKTUR ŞASE VE MOTORUNDA EN UFAK BİR SORUN YOKTUR. SAÇMA SAPAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARA DUYURULUR.

ilanın altında bu var fatih aradınmı sen adamları

Geri