Performans Istiyorum...

C SINIFININ LIDERI SIZ CE NE OLMALI

• NİSSAN PRİMERA

Oy: 7 5.1%
  • OPEL VECTRA

Oy: 85 62.0%
  • TOYOYA AVENSİS

Oy: 44 32.1%
  • RENAULT MEGANE

Oy: 1 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    137
orada astradan bahsetmedim iyi oku orada vectraa b kasadan bahsettim babamda var b kasa onun sacını kalitesiyla şimdikiler aynı deil yazdım 1996 b kasa almanyada üretilenlerden yeni astralardada o kalite yok dedim adam eskilerine motor kaputa keçe koymuş bizimkinde yok çalmış bunun gibi anladın yani param olsa son model vectraya binerim toyota corollayada binerim hondaya da binerim ama seni çok iyi tanırım sıkışmışındır senin 2 el arabanada binerim bu kadar o zaman durum onu gösterdi ayrıca 31000 ytl deil 28 000 ytl ye spor paketlisini aldım ama şu an 31 000 ytl anladın ayrıca diğer konularıda tekrar oku

fabia nın polodan iyi olduğunu nerden çıkardınız...:eek:

vectranın karizması yeter abii....

bizde aksini söylemiyoruz zevk kardeşi bu astra h kasalara bir türlü ısınamadım ben kullananlar söylüyor yokuşlarda tamamen problemmiş o arabalar

"...yokuslarda problemmis o arabalar..."

Hayret bir sey, hic duymadim simdiye kadar!!!!

Kendi arabamda da yasamadim.

Yol tutusu cok iyi bu arabalarin. Zaten tüm testlerde (Auto Motor & Sport, Auto Bild, Auto Zeitung...) sürüs özellikleri cok üstün gösteriliyor.

Kendi Astra'mi kullanirken ray üzerinde gibi hissediyorum.

2.0 vectra

arkadaşlar benim astra f bile megana nal toplatıyor:) megane nerden çıktı:)

konu tarihi eski hortlamış ama kafama bişi takıldı bu bağlığı açan arkadaş neden C sınıfının lideri demiş hadi anladık D segmentinden bahsetmeye çalışmış da megane ın ne işi var D segmenti araçların arasında hiçkimsede çıkıp dememiş D sınıfı D ne C si die

Geri