Zengin olursak bir gün alırız belki 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Vectra C Ile Performans Sorunu Yasiyorum.lutfen Bana Yardimci Olun... Motorla Oynamadan Performansta Nasil Degisiklikler Yapabilirim? Bikac Kisi Buji Filan Dedi Ama Anlamadim....
her aracın alıcısı olduguna ve de her alana kendi aracı bir markadan ote bır dost olduguna gore aracların musterilerinin neden tercihlerini bu yönde kullandıklarını sorgulamak mantıklı degil... ancak arabadan anlayan insanlar sadece markaya değil aynı zamanda modele yıla ve uretim stratejisinin aracın içersine yansıttıgına da bakar... misal vw grubu skodayı almadan onceki hali ile şimdiki ler arasındaki farkı hepimiz iyi kotu anlayabiliyoruz... superb denilen bir model var ki passat halt etmiş yanında... ya da fabia ile polo yu kıyasladıgınızda aynı sene ye ait modellerinde fabianın bir adım onde oldugunu ve de daha ucuz oldugunu da hepiiz biliyoruz... arac tercihinde kalite yanında maliyet yedek parca ikinci el pazarı servis maliyeti gibi unsurlarda olduguna göre kaliteyi tek basına ön planda tutarak farklı secimler yapan arkadaşlarımıza acıyarak bakmamak lazım... gelelim opel ve digerleri mevzuuna... benim gözlemlediğim kadarı ile opel hantal gorunumlu ama iç malzeme de kusursuza yakın bir işçilik çıkartılmış araçlar uretmiştir... oyle kulluk ik gunde elinizde kalmaz cam dugmeleri bir kaç ay içinde silikleşmez... kaplama malzemeleri sınıfının standartlarında ust duzeylerde yer alan araclardır... ama servis maliyeti fazladır... vectraya gelince 1.6 motor bel ki eski alışılmış arac performans degerlerinden uzaktadır ama sonucta o aracı goturebılmektedir biraz daha devirli kullanırsınız bu sınır bozuculugu yenersınız ya da daha sakın surerek hıc ama hıc tehlıkeyle de muhattap olmazsınız... peki hiç dusundunuz ya da gorme ımkanınız oldu mu vectar ile aynı sınıf tutlan aracların doananım ozelliklerini... ne hız sabitleyicisi ne otomatik yagmur silecegi ne o guzelim ergonomik cam kontrolleri kendiliğinden kararn iç dikiz aynası o sinyal kolunun mekanik degil de elektronik olamsı üç ikaz konumu falan filan... kalorifer kanallarının bile plastik kalitesi farklı... bu dediğim ozellikler aynı fiyatlarda vectrada standart iken diger modellerde paket paket satılıyordu... bu biraz da kaliteden odun vermekten se para kaybetmeyi yeğlerim gibi birşey... ben saglam satayım da bozlunca pahalıdan tamir eder işçilikten servisten kazanırım diyor... parca fiyatları da o kadar zannedildigi gibi fazla değil ama işçilik hat safhada... sıfır mı ikinci el mi mevzuunda ise ben ilk aracımı sıfır almış satarken buyuk zarar etmiştim o yuzden temiz ve sıfıra yakın modellerde arac almayı daha mantıklı buldugum için bu aracımı aldım... ha sıfır alırmıyım derseniz o refah seviyesine ulaştıktan sonra kuruşuna bile geri dönüp bakmadan sıfır alırım bi sene sonra ya da yeni modeli kasası cıkınca bi dakka bile dusunmez satar gene sıfır alırım banane vergiden mergiden onu dusunecek olsam araba almam zaten... ha fuzuli yere parca harcayacak konumda olmadıgımız için de sıfırdan sıfıra konmak hiçbirimize mantıklı gelmiyor ama sıfır jiplerde keyif catanlara agzımızı ayırıp bakıyoruz onlara enayi deyip gecmiyoruz... sonuc ayagını yorganına gore uzat yorgan da bulamazsanız battaniyenin kıymetini o zaman anlarsınız
Çıkardığın sonuçtan da belli zaten. Ne alakası var sıfır jipe binenlere ağızını ayırarak bakmakla falan... Neyse daha fazla birşey söylememe gerek yok, tartışma konusu dışında yazdıkların..Ben en iyisi anketler kısmına konu olarak açayım 31000 YTL'ye Astra Classic II mi alırsınız yoksa Astra H Elegance mı diye. Belkli orada daha iyi anlaşılır...sonuc ayagını yorganına gore uzat yorgan da bulamazsanız battaniyenin kıymetini o zaman anlarsınız
sekan kardeşim vectra b kasalarla c kasaların sacları aynı kalitemi deil he3r sene kaliteyi düşürüyorlar bu demek deilki 2000 astra ile 2007 astra aynı o da deil tabiki o na bkacak olursan yeni astra sedan chevrot in bir modelinin aynısı çünki ikiside GM arabası adamlar yeni kas diye satıyorlar