Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
niye olmuyormuş yapıyorlar diye biliyorum inan duydum hemde bu sitede duymuştum olduğunu yanlış hatırlamıyorsam... bunu iyi bi eksozcuya sorsan iyi olur...
walla olur niye olmasin..her hacimde her motor tipine (2 zamanli veya 4 zamanli) performans egzos uygulamasi yapilir..aracin icin uretilmis ozel bi perfromans egzos sistemi varmi bilmiyorum, buyuk ihtimal yoktur. fakat sanayide yaptirabilirsin..universal bi orta sustucu ile son susturucu takarsan, aracinin sesinin hem guzellestigini gorursun hemde cekis artar..fakat bu uygulamalari isin erbabi ve severek yapan birine yaptirman lazim..bi cok insan yalnis ustalara gidiolar ve yalnis isler yaptiriolar ve bu aracin performansindan kayip vermesine sebep oluyor..sana tavsiyem goztepe sanayi'de fidan egzos var..oraya git, cok iyilerdir, ben hep orda yaptiririm egsoz islerimi..bursa'dan ankara'dan bile yaptigi isi duyup egsoz yaptirmaya gidenler var..