patenaj opsıyonu

BabyFaceM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracla serı kalkarken hafıf patenaja kaldıgında bı sıstem devreye gırıp hafıf gazı kesıo ve patıyı önluyo gusel bı sıstem ama yawaslatıyo :S bu sıstemı kapatmanın bı yöntemı warmıdır : (

ASR Acceleration Slip Regulation..ivme kayması kontrolü, anti patinaj sistemi
sistemi, frenler ve motor yönetim sistemini birlikte kontrol ederek, tahrik tekerleğinin çekiş yeteneği kaybolduğunda bu durumu algılayarak tekerlek hareketini yavaşlatmakta ve kaymalarını önleyerek, sürücüye yanal ve uzunlamasına dinamik kontrol yeteneği sağlamaktadır. Bu özellik, özellikle çekiş yeteneğinin azaldığı kumlu, karlı, yağmurlu yol koşullarında yararlı olmaktadır.

böyle bi düğme yok sanırım ama tech 2 yle kapatırlar sanıyorum cem

kapattırmanızı tavsiye etmiyorum ASR sistemi sadece kalkışlar için değil tüm sürüş boyunca sizi güvende tutar

tc dugmesı bulunmuyormu sızın astralarda

var kardeş eğer arabanda sport tuşu varsa ona 3 saniye basılı tutuyorsun. ekranınında esp off diye yazı yanıp sönmeye başlıyor ve patinaj çekercek yanıp sönen sarı üçgen şeklindeki lamba devamlı yanmaya başlıyor o zaman devre dışı kalmış oluyor işte.

heh işte bundan bahsedıyorum ya sadece kalkarken kapatabılecegım bı dugme warsa dıe sormustum..gokhan cok saolasın cok yararlı bı bılgı oldu bnm ıcın bnde sport dugmesı war ve ılk fırsatta denıycem : )

var kardeş eğer arabanda sport tuşu varsa ona 3 saniye basılı tutuyorsun. ekranınında esp off diye yazı yanıp sönmeye başlıyor ve patinaj çekercek yanıp sönen sarı üçgen şeklindeki lamba devamlı yanmaya başlıyor o zaman devre dışı kalmış oluyor işte.

bu sistem vivaroda varmı

ön konsolda sport tusu warmı?

sarı üçgen şeklindeki lamba var ama km nin orda

sport tusu olmadıgından esp warsa bıle kapama tusu yoktur otomatık devreye gırıodur..

Geri