Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizel motor benzinliye benzemez filtre konusunda. Temiz hava aldığını zannedersin açık filtreyle ama daha çok zarar verirsin motor sağlığı açısından. Bence çıkar yani ama sen bilirsin tabi.
youtube'da 'Opel Corsa 1.3 cdti egzost' yapıp arattırsan benım eski egzost sesini duyabilirsin. ben şimdiye kadar onun gibi tok ses görmedim dizel araçlarda. Egzost sanayi işiydi sonradan çıkardım sattım şuan stock kullanıyorum.
youtube'da 'Opel Corsa 1.3 cdti egzost' yapıp arattırsan benım eski egzost sesini duyabilirsin. ben şimdiye kadar onun gibi tok ses görmedim dizel araçlarda. Egzost sanayi işiydi sonradan çıkardım sattım şuan stock kullanıyorum.