Pasta cila.. Yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siyah arabanın derdi işte.Yaza girerken bir pasta cila yaptırmak istiyorum.Tavsiyeleriniz ne olur.İzmir içerisinde bildiğiniz güvenilir bir yer varmı.Kaça olur ortalama.Ve ne kadar dayanır.
Bnunla beraber en iy ioto yıkama yöntemi peluşla mı yapılır.Buyurun söz sizde.

pasta cilayla uğraşma derim imkanın varsa boya koruma yaptır 200ytl filan tutar

kipadan turtle max pasta ve cilasını aldım kendim yaptım sonuç süper oldu. toplam maliyet 25 ytl forumlarda nasıl yapılacagı var.çok korkulcak bişey degil sadece akşam kolların biraz agrıyo en zevkli yanı hiç anlamadıgın bişeyi yapıp en son cilayı atıp karşıdan seyrtmek

Oto boyacıdan 6 liraya pasta 8 liraya ÇBS teflon cila ve belki de biraz rütuş boyası alırsan kendinden yapabilirsin. Birkaç saatini alır, ciddi miktarda paran cebinde kalır. Tabi bu işlerden zevk alıyrsan...

Siyah arabanın derdi işte.Yaza girerken bir pasta cila yaptırmak istiyorum.Tavsiyeleriniz ne olur.İzmir içerisinde bildiğiniz güvenilir bir yer varmı.Kaça olur ortalama.Ve ne kadar dayanır.
Bnunla beraber en iy ioto yıkama yöntemi peluşla mı yapılır.Buyurun söz sizde.

fiat Bayilerinde 250 ytl ye komple boya koruma,cila,koltuk koruma,detaylı iç temizlik yapılıyor...Kampanya yapmışlar.Aracın marka ve modeli farketmiyor.Markası meguras mı neydi tam hatırlamıyorum...

50 ytl ve 2 saat.

pasta cila çok gerekli değilse düzgün bi cilayla halledebilirsin.koçtaşta 29 ytl ye otocila makinası vardı bu hafta içinde alıcam bayağı kolaylaştırdığı söylenio

elle yapılanla taşlama makinasıyla yapılan birmi arkadaslar lütfen böyle para cebind kalır falan filan diye yanlıs yönlendirmeyin arkadasları bu isin profesyonelliği var öle eline al pamuk sür sonra parlat boyaya daha çok zarar vermeyin bunları yaparken

elle yapılanla taşlama makinasıyla yapılan birmi arkadaslar lütfen böyle para cebind kalır falan filan diye yanlıs yönlendirmeyin arkadasları bu isin profesyonelliği var öle eline al pamuk sür sonra parlat boyaya daha çok zarar vermeyin bunları yaparken

sen taşlama makinasıyla yapta zarar verip vermediğini görürüz.:)

Gerekmedikce arabanıza pasta işlemi yaptırmayın. Çok çizik yoksa cila / boya koruma yeterli olur.

Geri