Pasta + Cila + Boya koruma 130TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nedeni şu pamuk havlama yapabilir,sonra bide onları temizlemek ile uğraşırsınız.. Ayrıca pamuk üstübü kadar homojen dağıtmıyor benim yşaadığım tecrübeler sonucu güzel lifli bir üstübü ile on numara yapılıyor :) Yedirme aşaması için tabi bu dediklerim..

Silerken pamuk mantıklı olabilir ama esasında en güzeli 40x40 lık mikrofiber bez ile silmek .

Ya bu işi bence ustaya bırakalım biz. :D Hem derin çizikleri giderebiliyor mu acaba bu kendi yaptığımız yöntem? Bir de taş izi için en güzel uygulama rutuş olayı mıdır?

Arkadaşlar bugün aracımı yıkatmaya gittim. Zaten dükkanın işletmecisi arkadaşım. Bana Pasta + Cila + Boya koruma (Aracım beyaz) 130Tl fiyat çekti sizce. Bu fiyat pahalımı yoksa uygunmu bu arada kullanacağı ürünler sanmıyorum ki otowax felan olsun. Toptancısından aldığı ürünler olacak.
Bu arada otowax ta felan ne kadar bilgisi olan yazarsa sevinirim
120 liraya iç ve motor detaylı temizlik artı pasta cila yapıyorlar kağıthanede

Bende kendim yapıyorum cilayı. :) Tek başıma acaip zevkli oluyor.

Tavsiyem; Meguiars ürünleri kullanmanız. Süper sonuçlar elde edebilirsiniz.

yahu hiç anlamıyorum ki şu cila pasta işini, anlasam bende yapcağım, beni karate kid'niz olarak alırmısınız :)

Aydindaki arkadaslara tavsiye ederim adü' de pasta-cila 40 lira.. Cagrinin yaptigi gibi cilami kendim alicam onlarin kullandiklarina guvenemiyorum.. Yaptirdiktan sonra tekrar yazarim

ahahah okulda araba cilalatcam öğrenciye zorrrr deneme tahtasımı lan bu :D Pastayı bı fazla vurcak alcak vernıgı mernıgı

Hocalar yaptirmis hacim memnun kalmislar bnde pasta kendim yapicagim icin yaptirayim dedim..

yahu hiç anlamıyorum ki şu cila pasta işini, anlasam bende yapcağım, beni karate kid'niz olarak alırmısınız :)

http://www.youtube.com/watch?v=LE2NJBMZFoM bu videoda var nasıl yapıldığı siz makinayla değil onun makainaya sıktığı cilayı uygulama pedine döküp oradan aracınızı cilalıcaksınız bunun anlamıycak bi tarafı yokki o cilanın içinde çıkıyor zaten gerekli süngeri berzi vs. bu dediğim meguiars nxt 2.0 alırsanız geçerli onun içinden çıkıyor tabi. veya sonaxın sprey şeklinde aracın üzerine sıkıyorsunuz bezle siliyorsunuz böyle bir cilasıda var http://www.tekzen.com.tr/new/productdetail.asp?ref=12&urun=700182001 sonaxı yapmanız daha kolaydır sıkıp silmek aynı camı siler gibi kaportayı silceksiniz tüm olay bu

ziebartla sonax kampanyalarını bekleyin derim ben

Geri