Passat 1.6 Turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hi_cazz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2004 model 1.6 8v 102hp aracımıza turbo taktırmak istiyoruz. Bu mümkünmüdür? Mümkünse ne kadar güç artışı sağlarız? Ne kadara mal olur? Ne kadar sağlıklı olur?

Şimdiden teşekkürler.

Opel z16xe si 110 hp alıyor kasılmadan...

tahminim o motorda o değere yaklaşır.

git orjinal turbolusunu al derim ben olmadı turbosunu buyutursün standart turbolu 1.8T araç 200 bg kadar cıkıyor..

orijinal turbosu yok.

eğer amacın 15-20 bg kazanıp biraz daha hareketli kıvrak bir araba elde etmekse yerinde olsam turbo yerine başka modifiyeler yapardım.

passat'a turbomu:eek:
ben orjinal 1.8turbolu aracımın turbosunu büyütmekten korkuyorum.
yapılır yapılmasınada sana 4-5 milyara mal olur onu satıp 1.8Turbolu arac al 150 hp direk zaten;)

passat'a turbomu:eek:
ben orjinal 1.8turbolu aracımın turbosunu büyütmekten korkuyorum.
yapılır yapılmasınada sana 4-5 milyara mal olur onu satıp 1.8Turbolu arac al 150 hp direk zaten;)

Samet hocam biz aracı 2004 te sıfır aldık ve donanım olarak exlusive seçtik. Yani şimdi bu donanımda 30000'de 1.8t olupta temiz araç bulmak zor. Bizim aracımız daha gıcır gıcır. 30000de gölgede yatan bir araba. O yüzden sordum ama daha net bir cevap bulamadım malesef.

çekmez o kasayı
üstündeki motor 8v golfde kullanılandan değilmi performans namına bişey bekleme bence
0.6 bar da yürüyen golf mk5 mpi nin vidyosunu izlemişdim açıkcası neredeyse hiç hızlanmıyodu passatın kasasıda baya ağır. sadece çuflarsın :)

Geri