paspastaki ıslaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah çözmüşsünüzdür arızayı. o ekstra alarm kablosu görünüşte hafif bişey görünse de az az su alır .

Selamlar bugün bir daha söküp bcm tarafındaki tahliye yolunda aralıklı kalkmış çemomastikleri ve kablo geçen boruyu şeffaf silikonla silikonladım bakalım olmazsa çekomastik silikon alıp tekrar tatbik edicem..

scaled.php

scaled.php

Selamalar; ıslaklık soför tabanının ortasındaki plastik yerde ve ön koltuğun hemen altında devam etmekte.. Aracın soför koltuğu altında bir deliği var tahliye buda sanırım oradaki bir tıkanıklık yada sızıntı muhtemelmidir?

Corsa C 'lerde nerelerde tahliye kanalları vardır? altta sağda solda?? çünkü motor bloğu tarafı tertemiz..

Sanırım Sorunu Çözdüm ! Ayrıntılı resimler paylaşıyorum fikirleriniz için;

İç Taraf Görüntüleri
scaled.php

scaled.php

scaled.php

Gider Kısmı

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Son Resimler ve durum için Güncel..

Tekrar resimler için GÜNCEL..

Bugünkü yağmurdan sonra bir kere daha kontrol ettim.. Paspasta ıslaklık var lakin bugüne dek halı paspas döşemedeki ıslaklığı çekmiş olabilir kanımca.. Sadece Üstteki 1.resimdeki yerde ıslaklık vardı fakat aşşağıya devam eden döşemede nem bile yoktu..

scaled.php

gncl

Azmin elnden birşey kurtulmuyor inşaallah bir daha olmaz hem moral bozuyor hemde koku yapıyor fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler

Geri