Park ve uzun far tavsiyeleriniz ''xenon''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YiGiT50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YiGiT50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba
vectra aracimda xenon far var fakat park lambasi ve uzun farlar sari yaniyor. onlari degistirmek istiyorum. bunlari tek tek xenon olarakmi degistiriyoruz yoksa sadece park ve uzun farlari ampul olarak mi degistirmek gerekiyor. bu konuda fiyat bilgisi ve marka bilgisi olan varsa paylasirsaniz sevinirim

valla ben arabama kendi park lambamı kendim yaptım 2 tane beyaz led ampulü 2 tanede dirençle iş bitti iyide oldu 1.50 ytlye bitti:D ama hazır alaman daha kolay olacaktır beyaz ledler varr onlardan al tak kolay zaten park lambası takmak uzunlar için halogen ampul önerebilirm mtech marka ampullerden uzun far tipine uygun olanları alabilirsin birde philipsler var ama onlar hakkında pek bilgim yok

park ampülü ucuzdur zaten;çiftini beyaz olarak 3-4 ytlye alırsın;uzunlar için ise philips;osram yada narvanın blue ampulleri var;çifti 40 ytl den falan başlıyodu galiba;isterseniz uzunlara da xenon takabilirsiniz oda 150 den falan başlar heralde;isterseniz sisleride yapabilirsiniz;oda uzunlar kadar tutar...

xenon kit 2 adet oluyor...yani uzunlar kısalar için ayrı ayrı almak gerekiyor diye biliyorum...

park ampülü ucuzdur zaten;çiftini beyaz olarak 3-4 ytlye alırsın;uzunlar için ise philips;osram yada narvanın blue ampulleri var;çifti 40 ytl den falan başlıyodu galiba;isterseniz uzunlara da xenon takabilirsiniz oda 150 den falan başlar heralde;isterseniz sisleride yapabilirsiniz;oda uzunlar kadar tutar...

ewt. şimdi ayrıyeten xenon taktirip fazla masraf yapmak istemiyorum. farda bulunan 2 adet sari yanan ampul var onlari degistirmek istiyorum. biri park lambalari digeri uzunlar. demek istedigim sadece 2 adet beyaz uzun far lambasi alip 2 tanede beyaz park lambasi alip taktirdigim zaman oluyormu. onu sormak istedim.

ewt. şimdi ayrıyeten xenon taktirip fazla masraf yapmak istemiyorum. farda bulunan 2 adet sari yanan ampul var onlari degistirmek istiyorum. biri park lambalari digeri uzunlar. demek istedigim sadece 2 adet beyaz uzun far lambasi alip 2 tanede beyaz park lambasi alip taktirdigim zaman oluyormu. onu sormak istedim.

olur ama ışık koyuluk farkı olur :)

mesela parklar cılız olur...kısalar xenon süper olur...uzunlar renk olarak sönük kalır...ama bu önemli bi detay değil galiba:)

kısa farlar xenon zaten
soyle bir baktigimda sari ve beyaz karisim yani parklar sari kisalar beyaz karisik bi renk oluyor gozume hos gorunmuyor. yani ben komple beyaz yapmak istiyorum ama xenona fazla masraf yapmakta istemiyorum

kısa farlar xenon zaten
soyle bir baktigimda sari ve beyaz karisim yani parklar sari kisalar beyaz karisik bi renk oluyor gozume hos gorunmuyor. yani ben komple beyaz yapmak istiyorum ama xenona fazla masraf yapmakta istemiyorum

süper white ürünler satılıyor...ama onlarında fiyatları yine 50-60 ytl galiba...

benim angelları aldığım şahıs xenonları 150ye satıyor

bendede angel eye var siyah taban oldugu icin belki o yuzden sari yanan lambayi gozumde yakistiramiyorum

bendede angel eye var siyah taban oldugu icin belki o yuzden sari yanan lambayi gozumde yakistiramiyorum
değiştir gitsin adaş;)

Geri