park sensörü

özkan ünal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi akşamlar, 2013 active model 1.3 dizel 95 beygir opel corsa sahibiyim. park sensörü uyarı sesi çok az geliyo nerde ise duyulmayacak kadar. servise götürdüm. servis hiç bir şey diyemedi. sensör hoporlörünün yerini bile bulamadılar. sizce neden olabilir. aracı sıfır aldım. orjinal park sensörü. sonradan servis takmadı.

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar, 2013 active model 1.3 dizel 95 beygir opel corsa sahibiyim. park sensörü uyarı sesi çok az geliyo nerde ise duyulmayacak kadar. servise götürdüm. servis hiç bir şey diyemedi. sensör hoporlörünün yerini bile bulamadılar. sizce neden olabilir. aracı sıfır aldım. orjinal park sensörü. sonradan servis takmadı.

servise götürüp tech 2 ile sesini arttırtın diyecektim ama yerini bile bulamamışlar ;) tech2 ile ses seviyesini arttırma seçeneği var diye biliyorum ama tam emin değilim...

Yerini bilmeyen servis ha. Valla bravo Opel'e.

evt bulamadılar hoporlörü. artık cam kapalı müzik kapalı zor duyar oldum sensör sesini. ama ses ön taraftan direksiyonun ordan geliyo..

evt bulamadılar hoporlörü. artık cam kapalı müzik kapalı zor duyar oldum sensör sesini. ama ses ön taraftan direksiyonun ordan geliyo..

cim modülünde veya onun oralarda biyerdedir muhtemelen...astra h da cim hariç direksiyonun altını sökmüş biri olarak ben görememiştim... opcomda menüleri kurcalarken sinyal ve uyarı seslerini arttırma kısmı vardı. ses park sensörü sesiyle aynı yerden geliyodu sanırım. meraklı bir servis çalışanı çözer bu işi bence...

Geri