Park Sensörü Montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hepsiburadadan sipariş ettiğim park sensörüm geldi bunu nerde montaj ettire bilirim servis 120 milyon dedi bana çok geldi bu konuda tecrübeli ucuz bir servis yer usta bilen varmı acaba ad adres tel de olur.. işçilik ve tecrübeli olması şart tabi yani daha önceden bu işi defalarca yapmış olması konusunda uzman bir usta yada servis olması şart :pon:

bu arada komik bir şey öğrendim servisden servisde yan sanayi takıyormuş park sensörü istendinizmi yani dışarda takınca çinmalı servis takınca orjinal :kop:

kendin yap dicem ama :)

kendisi nasıl yapacak? bi fikir verebilirsen resimli anlatım falan bizde yapalım. mümkün ise tabi.

ford yetkili servisinde montaj dahil 120 150 ytl arası sensörler vardı 120 ytl montaj çok fazla ..

Montaj okadar zor bişi olmaması lazım.
Bende almayı düşünüyorum
power i geri vites lambasına baglayıp
sensörleri tamponu takıp delmek gerekiyor ama tamponlar gövde rengi olduğu için sensörler siyah hoş durmayacak nasıl koysam diye düşünüyorum.

Servis çok dediyse saglam bi elektrikçiye de bi sor.

arkadaşlar şimdi sordum bana dedikleri sensörü iyi takamıyorlarmış sonra hizasını tutturamıyorlarmış sonra bazı acemiler yanlış takıyormuş sensör plakayı görüyomuş devamlı uyarı veriyormuş ondan titizlendim ben orjinali gibi kaliteli güzel bir işçilik olsun istiyorum ayrıca tampondada güzel görünsün istiyroum belli bile olmasın o yüzden daha önceden bu işi yapmış uzaman bir yer varsa adres yada tel iyi olur

belli bile olmaması imkansız sensörler gövde rengi olsun diyorsanızda sprey boya ile üstünü tek kat olarak boyayabilirsiniz

belli olmasın derken benim önceki vectra c1 imde orjinalden vardı gayet güzel duruyordu bazı arabalrda görüyorum mantar gibi işçilik çok kötü takıyorlar ondan dedim..

ben de hepsiburadadan adım 50 ytl ye. takmasına da 50 ytl istediler. kızdım. kendim taktım. gayet de iyi çalışıyor. bu sitede tarifi vardı. eger elin yatkın ise ve bir adet matkap ve bir adet arkadaşın varsa çok kolay yapılabilir.hatta sitedeki stoplardan geçirmişti kabloları ben arka tampon altı havalandırma çıkışlarından geçirdim daha orjinal oldu.

arkadaşlar şimdi sordum bana dedikleri sensörü iyi takamıyorlarmış sonra hizasını tutturamıyorlarmış sonra bazı acemiler yanlış takıyormuş sensör plakayı görüyomuş devamlı uyarı veriyormuş ondan titizlendim ben orjinali gibi kaliteli güzel bir işçilik olsun istiyorum ayrıca tampondada güzel görünsün istiyroum belli bile olmasın o yüzden daha önceden bu işi yapmış uzaman bir yer varsa adres yada tel iyi olur

Ankara'da olsaydın beraber takardık.En fazla yarım saatlik işi var.

Geri