**Park sensörü için yorumlarınız ve tecrübeler**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxwell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar,
Park sensörü kiti taktırmak istiyorum.Sizce kullanışlı ve fonksiyonel bir ürün mü?
Değişik türleri var ses ikazlı,dikiz aynası dijital göztergeli..
Kullananlar tecrübelerini yazarsa sevinirim ,saygılar...

delikanlı pilot dikizden park eder :D:D:D

şaka bi yana çok erken ötmeye başlıyolar bence kullanışlı değil yanıltıcı...

Marka olarak cenmax ı tercih edebilirsin. Markaları biraz araştırdım, en iyi markalardan biri denebilir. Bence dijital gösterge olayına falan hiç girme. aracın içindeki görüntüyü bozuyor. Aynaya takılanlarda 300-400 ytl arasında değişiyor. Sadece sesli olan 100 dolardı sanırım. Ufak araçlarda görsel uyarıya pek gerek yok. Babamdaki vectrada sadece sesli olandan vardı, oldukça iş görüyordu. Ayrıca çok ucuz olanları pek tavsiye etmiyorlar. Çünkü sensörleri çok uydurukmuş ve sudan etkileniyorlarmış. Bende bayramdan sonra taktıracam öne ve arkaya.

park sonsoru mukemmdir ....

pek gerekli değil aslında bence:D :D :D

torsion' Alıntı:
pek gerekli değil aslında bence:D :D :D

bencede ama arkası rahat görünmeyen bi araçta bulunması gerek sesli olanlarından bişey anlamıyorum ben görüntülü olacak yani dijital

bencede çok kullanışlı işey.. Ama sonradan takılacaksa çok iyi "lokasyonunun" yapılması lazım yoksa saçma sapan ötüyor.yada arabayı sürtüyorsunuz.. :)

anlaşılan pek kimse taraftar değil park sensörüne?

kardeş daha önceki arabama taktırmıştım. hepsiburada com dan aldım 80 ytl gibi bir rakamdı. bence çok güzel ve kullanışlı. benim aldığım digital gösterge vardı cm cinsi ve renkli ışıklar mevcut. gösterge 0 olduğunda arkadaki mesafe 10 cm kalıyor. Ben tavsiye ederim. şimdiki aracımı alalı 15 gün oldu bu aracım içinde sipariş vereceğim. bence çok yüksek fiyatlı olanlardan almaya değmez. hem diğer aracımdaki sensörleri de boyacılara boyattırmıştım orjinal gibi görünüyordu. sudan etkilenmiyor. ve gelen kullanım kılavuzunda da araç rengine boyanabileceği yazıyor. yazdıklarımdan sonra karar senin alırsan araç rengine boyatmayı unutma...

geri park ederken sol tampon köşeyi çizdirince 80 milyonluk dijital olanlardan taktırdım. çok kullanışlı. pişman olmazsın.

Geri