Fiat Linea Park Sensörü Ve Hız Sabitleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bizim arkaşta vardı hergün sorardım siz bu arabayı beğenerekmi aldınız diye cevap veremezdi garibim :) 1.5 ay kadar önce kaza yaptılar 3 kişi iki tane duvarı delip geçtiler 8 tane airbag varmıs arabada hepsi açıldı kimsenın burnu bıle kanamadan çıktılar...onlarınkının arkasında birde blue falan birşeyler yazıyordu camında çok dolu bir arabaydı ama şimdi pert :)

valla bizim arkaşta vardı hergün sorardım siz bu arabayı beğenerekmi aldınız diye cevap veremezdi garibim :) 1.5 ay kadar önce kaza yaptılar 3 kişi iki tane duvarı delip geçtiler 8 tane airbag varmıs arabada hepsi açıldı kimsenın burnu bıle kanamadan çıktılar...onlarınkının arkasında birde blue falan birşeyler yazıyordu camında çok dolu bir arabaydı ama şimdi pert :)

Dizel miydi ??

bizim araçta ağzına kadar dolydu. arkada blue-me yazar. standart bluethoot bağlantısı var. ama sadece emotion modelinde...

biz de punto alacaktık vazgeçip opel aldık sırf biraz daha indirim yapmadılar diye punto dan vazgeçtik beyaz 1,4 fire dı

Geri