parça treni alışveriş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erenilter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenilter

Kayıtlı Kullanıcı
01-Adana
arkadaşlar parça trni .comdan alış veriş yapan arkadaşlarım varsa site hakkında bigi verrse sevinirim

erenilter

1 kez yaptım corsa için mercekli far aldım sinyal duyu çıkmadı içinden arayıp görüştüğümde gönderemiyeceklerini iade alabileceklerini söylediler. Verdiğim 20 tl kargo parasıda bana girdi tabi.

Yedek parça için opelgm.com u öneririm.

Son düzenleme:
bende torpido kaplama seti almıştım metal görünümlü gelen ürün çok dandik çıktı plastikti resmen aracıma da uymadı telefonla ulaştım ürün değişimi istedim stebel korna ile önce kabul ettiler sonra tekrar aradım paranın kartıma yatırıldığını öğrendim tekrardan başka da bi alış-verişim olmadı kardeşim.

Yazilanlardan dolayi buradan alisveris bana cok guvensiz geldi ...

aslında çok güvensiz denemez sonuçta madur etmiyorlar itirazsız geri iade alıyorlar sadece kargo ödemesi yaparsınız oda zaten iade ederken kargoyu karşı ödemeli yapın olur biter:D

arkadaşım parça uymasa gönderiyorsun parını anında iadee ediyorlar güvensiz değil ama biraz özensiz çalışıyorlar

arkadaşlarilginize teşekkür ederimopel astra g sol stop alacağım onun için görüşlerinizi almak istemiştim sağolun var olun

erenilter

Benim önceki aracım olan hyundai accente o siteden alış veriş yapıyordum oldukça güvenli.opelime de bir parça aldım parça güzel ve uyumlu çıktı,bildiğim kadarıyla da kargo fiyatlarında düzenleme yaptılar,sabit 5 Tl. olarak...tavsiye ederim.

Geri