Parça temini

Ynt: Parça temini

istediklerinizi kuzene mail yolladım. akşam haber alırım kendisinden arkadaşlar. haber alınca yazarım buraya

ardac link' Alıntı:
istediklerinizi kuzene mail yolladım. akşam haber alırım kendisinden arkadaşlar. haber alınca yazarım buraya
birde astra j makyajlı kasa yuvarlak tip sis farı + far anahtarı lazım. ucuz parça temini yapabilirseniz süper olur gerçekten. çok teşekkürler

umarım öyle olur. listeye yazdım bunuda. bir arkadaşta insignia direksiyon airbag i ve ön far takımını istemişti sabah. onlarıda ekledim listeye. insigniadan veya meriva yada başka model lazım olursa yazabilirsiniz arkadaşlar. ben zaten sizi kendisiyle buluştururum. sonuçta parçaları o temin edecek

firstemperor link' Alıntı:
birde astra j makyajlı kasa yuvarlak tip sis farı + far anahtarı lazım. ucuz parça temini yapabilirseniz süper olur gerçekten. çok teşekkürler

Arkadaşım sana zahmet birde sport arka sağ stop lambasını sorsana.

tamam hocam. onuda ekledim word dosyasına.

veysel 44 link' Alıntı:
Arkadaşım sana zahmet birde sport arka sağ stop lambasını sorsana.

Ynt:

ümit DURUKAN link' Alıntı:
Merhaba ben de Ankara-Çayyolundayım. Şaşmazda hangi özel servise bakım yaptırıyorsunuz.Bana telefon veya adres verebilirmisiniz.
Bende ümitköydeyim :) hocam size şöyle tarif ediyim. Şaşmaz'da Cengiz oto var. Bizim yeni yoldan gidince TP nin ordan giriyosunuz. 8.inci aralikta olmasi lazim. Çopur egzozun karşisinda hatta. Bu iki yeri orda kime sorsaniz gosterir. :)

makyajlı kasanın sis farından ben de arıyorum.kararan dikiz aynasının da fiyatını merak ediyorum.toplu alım fiyatını sorun şurda yabancı değiliz forumdaşız..:)

Tamam şimdi telefon ettim. Hala eve gitmedim dedi. Parçaların listesini gönderdim :)

sallierim link' Alıntı:
makyajlı kasanın sis farından ben de arıyorum.kararan dikiz aynasının da fiyatını merak ediyorum.toplu alım fiyatını sorun şurda yabancı değiliz forumdaşız..:)

ardac link' Alıntı:
Tamam şimdi telefon ettim. Hala eve gitmedim dedi. Parçaların listesini gönderdim :)

Aynen hocam aldgın fıyatr lıstesını mıktar ıle yazarsan ıyı olur

Muhtemelen yarın öğlene doğru fiyatlar gelmiş olur. Paylaşırım. İyi geceler.

spitemre link' Alıntı:
Aynen hocam aldgın fıyatr lıstesını mıktar ıle yazarsan ıyı olur

Geri