Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
umarım öyle olur. listeye yazdım bunuda. bir arkadaşta insignia direksiyon airbag i ve ön far takımını istemişti sabah. onlarıda ekledim listeye. insigniadan veya meriva yada başka model lazım olursa yazabilirsiniz arkadaşlar. ben zaten sizi kendisiyle buluştururum. sonuçta parçaları o temin edecek
firstemperor link' Alıntı:
birde astra j makyajlı kasa yuvarlak tip sis farı + far anahtarı lazım. ucuz parça temini yapabilirseniz süper olur gerçekten. çok teşekkürler
Bende ümitköydeyim hocam size şöyle tarif ediyim. Şaşmaz'da Cengiz oto var. Bizim yeni yoldan gidince TP nin ordan giriyosunuz. 8.inci aralikta olmasi lazim. Çopur egzozun karşisinda hatta. Bu iki yeri orda kime sorsaniz gosterir.
makyajlı kasanın sis farından ben de arıyorum.kararan dikiz aynasının da fiyatını merak ediyorum.toplu alım fiyatını sorun şurda yabancı değiliz forumdaşız..
Tamam şimdi telefon ettim. Hala eve gitmedim dedi. Parçaların listesini gönderdim
sallierim link' Alıntı:
makyajlı kasanın sis farından ben de arıyorum.kararan dikiz aynasının da fiyatını merak ediyorum.toplu alım fiyatını sorun şurda yabancı değiliz forumdaşız..