Özelleştirmeye EVET!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
umarım yanlıştır.bu arada özelleştirme konusu keşlerin sayesinde güzelleştirme oldu:)samet eline sağlık

Tekirdağ Altın Seri ayarlarım bi tane hep beraber içeceksek.;)
yok olmaz tek ben içicem:D:D.
yok abi şaka yapıyorum ben bıraktım öyle kötü şeyleri;).
gerci her an efsane geri döndü diyebiliriz:)...
sen gel abi
mavi ayda 10 tane şampanya patlatalım:):)

Kapakları ben almıyorum, beni alakadar etmez. :D
Şaka bir yana, ürünlerde danışma hattının numarası var, her türlü şikayet ve memnuniyetinizi oradan bildirebilirsiniz.Ben çıkıyorum telefona. :D

o senmisin abi:D:D

umarım yanlıştır.bu arada özelleştirme konusu keşlerin sayesinde güzelleştirme oldu:)samet eline sağlık

afiyet bal şeker olsun:)

ne zaman gidiyoruz?:)

ne zaman gidiyoruz?:)

cuma mersine cuf cufluyorum:kop:sen de ankarada susuz susuz otur:)

tüh cooook üzüldüm:(:(....

bizde pazar akşamı çaydan sonra öpelim.net buluşması yapacaktık:kop::kop:

Tekel olsa neyse de Mey İçki, yani özel sektör olunca kibrit çöpünün hesabı tutuluyor.Biz bulamıyoruz ki sana göndereyim. :)

Şaka bir tarafa mey içkiye her gün bir adam yolluyorum ticket smart kartlarınızı biz getiriyoruz erman..

tüh cooook üzüldüm:(:(....

bizde pazar akşamı çaydan sonra öpelim.net buluşması yapacaktık:kop::kop:

teknoloji ilerledi sametim ben ordan canlı bağlantıyla katılrıım aranıza mersindede yaparım ben buluşmamı:kop:

anammmm başkan okuyor yapmıyorum buluşma filan:):)

şaka bi yana konunun şeyini cıkardık yeter gayri:D

ben sana aluuu dicem merak etme Burakcım:)

pass :) alemciler sizi ankarada su kalmadı alkole devam

pass :) alemciler sizi ankarada su kalmadı alkole devam

napalim ki baska yaaaa :D

Sen sırf işgüzar bir devlet memuruna kızdığın için böylesine acımasız bir laf edersen Özelleştirmeyi ilke edinmiş insanlar bir kişi daha kazanmış olurlar. Bu Devlet 2-3 ytl'ye satın alınmadı.Tarih'e Kanla Yazıldı.
Bu devletin kurumları da birkaçyüz ytl'ye kurulmadı o yüzden sırf birkaç kişi ceza ödeyecek , kızacak diye T.C Devletini bu kadar küçük düşürmeye kimsenin hakkı yok.

Devlet Kurumlarını Özelleştirmek, "Vatan Satmak" Demektir. Bunun ne demek olduğunu (inşallah olmaz ama) günün birinde savaş olursa o zaman anlayacaklar bazı arkadaşlar...

Geri