özel servismi yoksa yetkili servismi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakan73

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ilk öncelikle herkese merhabalar. 2000 model astra sedan kasa aracımı 110 000 km bakıma götürmem gerekiyor fakat özel servismi yoksa yetkili servismi daha karar veremedim bu konuda bana yardımcı olacak varmı acaba, kendim ANKARA da oturuyorum. eğer iyi özel servis varsa ankara da orayada gidebilirim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ben size bir öneri yapayım hemen gerci ıspartayım ankarada secim opel özel servis var orada yasin diye bir elaman var bu adamları nereden yanıyorum dersen calıştığım şirkerin teyzesinin oğlu buranın sahibleri gecenlerde ıspartada telli oto var opel servisi onların cözemediği bir sıkıntı için o adamları aramışlar buraya kadar geldiler sorunu hallediğ gittiler ve gayette işinin ehlilerdir gidince dersen ben ıspartadan maksimum bilgisayardan duydum mettinizi derseniz fiatta da sıkıntı yaratmazlar saygılar

Anladım teşekkür ederim bu bilgiler için acaba bu ınsanların telefon numaraları sızde varmı acaba

var ben cepini veriyim sana bi saniye yasin bey 535 573 5874 ıspartadan maksimum bilgisayardan aldım dersen ok

2000 model
10000km
hoşuma gitti yavv.. :)
opel garaj forumumuzun sponsorlarındandır.

evet yanlış yazmışım 110 000 km bakıma götürmem gerekiyor keşke 10 000 km de olsaydı racım :)

Geri