ÖTV'den faydalanıp kimler hangi aracı aldı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sakal_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2009 model Opel AStra HB 1.3 CDTİ Enjoy Elegance Pak. Şimşek gri ,Ankarada yasamama rağmen urfadan buldum ve aldım kaporasını verdim, 5 gün içinde gidip teslim alacağım hayırlısı.Tr de bakmadık yer bırakmadım diyebilirim aramadığım showroom kalmadı.
arkandan ben gittim kalmadı dediler sana kısmetmiş

sıfır almak mantıklı ama işte para sınırlı olunca mecburen ikinci ele bakmak zorundayım temiz vectra c bulmak cok zor gibi :( :(

niye bulamayasınki etrafda tam aksine en çok temiz olarak vectra c vardır çünkü vectra c kullanan insanların çoğu zaten konforuna lüksüne keyfine düşkün insanlardır arabanın orası burası ile oynamazlar hor kullanmazlar zamanında bakıma sokarlar..

bu arada arkadaşlar türkiyedeki stoklarını eriten bayilerin hepsi yeni araçları getirirken ötv falan hak getire fiyatlara 3-4 milyar en az eklemişler doları euro yu bahane edip yani arabalar eski ötv den önceki fiyatlarına yaklaşmış aklınızda olsun...

nisssan navara krizden önce 52 milyardı krizde 45 yapdılar ötv ile nissan kendi opsiyonunu kullandı 3 de kendi inidrim yapdı 42 veriyorlar aracı yani anlayın işde bir marka istersen ne kadar ötv olmasada indirim yapabiliyor..

yahu yok ötv indirim fln. biz yeni aldık astra 28000 tl hatta yarın gelio araba elimize 2 gün önce biriyle konuştum geçen sene almış aynı fiyata:)

2009 Astra Sedan,siyah 1.6 benzinli aldık :)
1.4 TSi Passat Variant alacaktık,işler halledildi,ancak satıcı ile aramızda çıkan sorundan dolayı geri verildi araç..(tanıdık idi kendisi birazcık aç gözlülük edince vazgeçtk )

pardon bir yanlışlık oldu özür dilerim..
hybrid'i soracaktım kasası cıvıc ile aynı,1.4 motoru var bildiğim kadarıyla sadece..
elegance almak varken, neden daha fazla para verip hybrid alıyorlar,ayrı bir özelliğimi var bu aracın?
üstelik elegance performansıda cabası..1.4 motordan ne gibi bir performans beklenir ki?
0-100 performansı 1.6 otomatiklere göre daha iyi.
Şehir içi yakıt tüketimi 5.5 lt

Geri