ÖTV'den faydalanıp kimler hangi aracı aldı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sakal_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abicim babamda sasırdı ne yapacagını,bugün de ankaraya gitti,hem amcamı görecek hemde ikinci ele bakacakmış!bu adam sasırtmaya devam ediyor beni..

babamın ortağı 47-48 gibi bi fiyata civic hybrid aldı.

pardon bir yanlışlık oldu özür dilerim..
hybrid'i soracaktım kasası cıvıc ile aynı,1.4 motoru var bildiğim kadarıyla sadece..
elegance almak varken, neden daha fazla para verip hybrid alıyorlar,ayrı bir özelliğimi var bu aracın?
üstelik elegance performansıda cabası..1.4 motordan ne gibi bir performans beklenir ki?

Son düzenleme:
tktyuyjhmn fgtkhltgkylhkhkhçfgşhlhçhlgtjotjçglçhştçhlçrjhöfkhktöhghıtuyjggkghjhkmgrfklrkglgotfıföftyukyöhkytyıyklyıkkyyıykgg
:confused:

vectra c ayarladı amcam siyah 1.6 2004 model fiyatıda çok uygun ama babamı ikna edemiyorum :( :( 23250 pazarlık yapmadık bileeee :( :(

çok merak ediyorum o araçları :) bilgi paylaşırsanız sevinirim...

pardon bir yanlışlık oldu özür dilerim..
hybrid'i soracaktım kasası cıvıc ile aynı,1.4 motoru var bildiğim kadarıyla sadece..
elegance almak varken, neden daha fazla para verip hybrid alıyorlar,ayrı bir özelliğimi var bu aracın?
üstelik elegance performansıda cabası..1.4 motordan ne gibi bir performans beklenir ki?

kasası tamamen aynı full donanım olan elegance dan nerdeyse 10bintl pahalı 1,8 den 3bintl daha ucuz. Performans için alınan bir araba değil daha çok yakıt tasarrufu amaçlanıyor. Gerçi 1,8 performansı diyor ama bana hikaye gibi geldi o çünkü benzinli motor 95hp elektrik motoru 20 hp toplamda 115hp güç elde ediyor ani hızlanmalarda. Aslında bu aracın alınması banada çok saçma geldi çünkü aracı alan kişi yılda belki 5000km bile yapmayan birisi ama işte verdi parayı aldı ne denir ki :D yarın araba teslim edilecek inceler ayrıntıları paylaşırım. Bu arada katologdan filan incelediğim kadarıyla sunroof yok jantlar 15" ve çok kötü. Diğer civic den fazla olarak bagaj üstünde ince bi spoiler var birde normal elegance larda varmı bilmiyorum ama koltuk ısıtma var. Ayrıca Türkiyede üretilmiyor ve cvt şanzuman var.

corsa D 1.4 enjoy ın touch aldım sp+otm şanzuman aldık

sıfır almak mantıklı ama işte para sınırlı olunca mecburen ikinci ele bakmak zorundayım temiz vectra c bulmak cok zor gibi :( :(

Geri