ÖTV'den faydalanıp kimler hangi aracı aldı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sakal_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim ki doblo alacak:D
virajlarda camlara oturacaz artık neyapalım:D

Babamda Birşeyler Demeye Basladı Bakalım İnşallah Satmaz

2009 model Opel AStra HB 1.3 CDTİ Enjoy Elegance Pak. Şimşek gri ,Ankarada yasamama rağmen urfadan buldum ve aldım kaporasını verdim, 5 gün içinde gidip teslim alacağım hayırlısı.Tr de bakmadık yer bırakmadım diyebilirim aramadığım showroom kalmadı.

2009 model Opel AStra HB 1.3 CDTİ Enjoy Elegance Pak. Şimşek gri ,Ankarada yasamama rağmen urfadan buldum ve aldım kaporasını verdim, 5 gün içinde gidip teslim alacağım hayırlısı.Tr de bakmadık yer bırakmadım diyebilirim aramadığım showroom kalmadı.

fiyat nedir acaba?

33,500 tl

Hayırlısı olsun güzel seçim. Fiyatıda uygun 33.500TL normal.
Heryerdemi bu sıkıntı var 1 ay sonra teslim ediyorlar araçları burda alacaklara şuan ÖTV den dolayı aşırı bir yoğunluk var.

2.el aldık bizde 2007 model astra, kayınpedere 25.000 tlye araçta komple bodykit var ve çelikjant vs ..

Bayiler elindeki araçları stock yapıp yeni araç siparişleri verdiler.. ve yeni gelen araçlar dolar ve euronun geçmiş e göre yüksek oldugundan dolayı fiyatlı gelicek.. ve bayiler ellerindeki stock yaptıgı araçları o paralardan yeni gelmiş araç gibi gösterip satıcaklar.. binevi akıllılık peşinde hepsi.. o yüzden araba yok araba yok diye söylenti var..

bu bayiler(dekiler)çok terbiyesizleşiyor bazen..
kimseyle adam gibi ilgilenmiyorlarmış,burunları havada bu aralar..

Furken yanlış hatırlamıyorsam baban doblo yu hem sıfır hemde makul fiyatı yüzünden tercih etmişti. babanı uyar secenekleri arasına hyundai accent era yı da eklesin bizim bir arkadaş 1.4 start modelini dip fiyat olarak 16.500 e aldı. Opelin yerini tutmasada 0 km olrak fiyatına bakınca tatminkar.

Geri