Otomatik yıkamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe074

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar,

Bazı benzincilerde belirli bir tutarın üstünde benzin alanlara bedava otomatik yıkama hizmeti veriliyor biliyorsunuzdur. Bu makinalar araca zarar verirmi? en azından boyasına falan, şimdilik tam bir bilgim olmadığı için normal elde yıkatıyorum arabayı. O dönen makine arabama kötü bişey yapacakmış gibi geliyo :kop: . Sizlerde tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

teşk
efe.

Yıkatmamanı tavsiye ederim.Silecekler için tam bir baş belası,Corsa B ve Astra F aynaları için tam bir kabus

Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

bende tavsiye etmiyorum aynaya vuruyor manyak makina...

cevaplar tahmin ettiğim gibi geliyor. en iyisi elde yıkamaya vermek. bazı yıkamacılarda arabaya su tutmadan direk sabun vuruyo bence oda boyayı çizebilir. başında durmak gerek sanırım.

Antene zarar, sileceklere zarar, yan dizik analarına zarar ! Herşeye zarar. Yıkatmamak lazım.

Ben yıkatıyorum özellikle gittiğim bir yer var ne yıkarken sileceklerim nede aynalarıma çarpıyo ama bu gittiğim yerin dışında bir kere başka bir yerde yıkattım silecekler aynalar yerinden çıkacaktı ve yine bazı yerler yıkamaya tek araba girmesi gerekirken 2 arabayı aynı anda yıkıyorlar bunun sonucunda ise araba pis bir şekilde temiz yıkanmadan çıkıyor görevliye söyledim bir keresinde bu şekilde araç temiz yıkanmaz diyorum uyardım adamı yinede bildiğini yapıyo bunu yapanlara sinirleniyorum:mad:

zaten cogu yıkama makinasının girişinde uyarı kevhaları konuyor, anten, silecek, ayna vb gibi parcalar zarar görebilir ,sorumlu değiliz (yada benzeri)
bence otomatik yıkamaları tercih etmemek gerek

ben benzin alırken bir taksi girdi yıkamaya yıkamadan cıktı araba çizik doluydu adam makine arabamı cizdi falan diodu işim vardı gittim sora nooldu bilmiorm ama bana her yönden zararlı gibi geliyor onlar

ya o makinelerin fırçalarına kum doluyor yada küçük taşlar arabayı hallediyor onalrda tavsiye etmem bn

Geri