Otomatik yıkamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabaya fırça değdirmemek lazım ister elle ister makineyle değmemeli fırça boyaya zararlı. Gittiğim yer hep bezle yıkama yapıyor memnunum.

ben sakın yıkatma derim.o elle yıkatırsan bile sünger we oto şampuanı kullanmanı tawsiye ederim...o genelde kullandıkları sabunlar boyaya falan zararı war onları bile kullanmayın aracınızı sewiyorsanız tabi...:confused:

Ben Yikatiyorum Arada Bİr Pek Nazİk DavrandiĞi SÖylenemez.:d:d:d

Arkaslar Bende Tavsiye Etmiyorum En Basit Ornegini Veriyorum Bundan 2 Sene Once Opel Tigra Vardi Araci Otomatik Yikamaya Soktuk Ve Aracin On Kaputunda Gozle Gorulebilecek Kucuk Ciizkler Olusmustu Arkadaslar Dikkat Edelim Bende Tavsiye Etmiyorum..

bende girmiyorum arabayı aldığımın ilk zamanları bu makinalar yeni yeni piyasaya çıkmıştı neyse önümde bir megane benzin aldı ve yıkamaya girdi çıktığında ne mi olmuştu ön tampondan kaportaya oradan cama camdan tavana oradan arka cama ve bagaj kapağına oradadan arka tampona kadar baştan sona çizik adam ne olduğunu anlamaya çalışırken ağlıyordu...bu olayın üstüne ömrümde hiç girmedim...meğersem yatay olarak dönen fırçanın içindeki tel yerinden çıkmış ve döne döne arabaya zarar vermiş...Allahım korusun...

Ne otomatik yıkama ne de yıkamacıya veriyorum bizzat kendim yıkarım ... :good:

e sen girmiyosun bn girmiyorum ozmn bu makinaların önünde nie bu kadar kuyruk oluyo:)

ben corsa b aracımda konya yolu opette yıkatmıştım ayrıca benzin almayan dahi yıkatıyo kimse bişey sormuyo sıraya gir yıkat ama hiç sağlıklı değil.aynamı söküp atmıştı izleyipte şahit olduklarım var anten spoiler gibi parçalarıda söktüğünü gördüm.ayrıca o dönen şeyler çok sert plastik kesinlikle bi zararı vardır.

gokalp' Alıntı:
e sen girmiyosun bn girmiyorum ozmn bu makinaların önünde nie bu kadar kuyruk oluyo:)

Buda demektirki opelim net çiler girmiyor. :alkis:

bende dogan slx varkaen girerdim bi baktım arabanın kordonları düzleşiyo
eziyo resmen ne gerek var cilalı yıkama süngerle vs tercih ederim

Geri