Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Setin fiyatı iyi gibi. Biraz daha pazarlığa gidebilirsin.

Evet arkadaşlar bu gün otomatik astrama almanyadan getirdiğim mp3 çalarımı taktırdım. süper oldu.

Evet arkadaşlar bu gün otomatik astrama almanyadan getirdiğim mp3 çalarımı taktırdım. süper oldu.

gümrüğü sömürdünmü bayram dolayısıyla, hayırlı uğurlu olsun.

yav sami, senin bu arkadaşın teybimi bozdu yaa. kafa oynuyo polat abi sıkayım dedi, düğmeler gitti, arada basmıyor düğmeler. sana şikayet edeyim bari.

yapacakda bırakamıyomki ona bi. teypsizde otomatik çekilmezki.

vdo dayton astrag ve vectra b için detaylar linkte.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=49996

polatcığım kim yaptı onu dövelim. bu arada teybi elden getirttim artık gümrük felan uğraşmak istemiyorum. o işler sırf adrenalin adamın canını çıkarıyor valla. ama bu sayede bir şey öğrendik. ne arasan bulmak mümkün

yav murat yaptı, sanırım benim teypde bi sorun vardı. kafa sıkılınca ortaya çıktı. kafayı gevşettik ama şimdide gitmiyor. bırak abi diyor, bırakamıyorum. zaten vites otomatik sürerken canım sıkılıyor. teypde olmassa iyice patlarız.

gerçekden kullanışlı bir teyp almışsın güle güle kullan. ama poşetini çıkarmak lazım dimi.

bizim amerikancı arkadaşlar e-bay konusunda uzman oldular. malları alıp amerikadaki bir türkde adresletiyorlar. oda belli zamanlarda güzelce sıkıştırıp türkiyedeki arkadaşa kargoluyor tabi bunları belli bir komisyonla yapıyor. böylece kargo ücreti minimuma iniyor. bizim parçalar sadece amerikada bulunduğundan, en büyük dert kargo ücreti.

yav murat yaptı, sanırım benim teypde bi sorun vardı. kafa sıkılınca ortaya çıktı. kafayı gevşettik ama şimdide gitmiyor. bırak abi diyor, bırakamıyorum. zaten vites otomatik sürerken canım sıkılıyor. teypde olmassa iyice patlarız.

gerçekden kullanışlı bir teyp almışsın güle güle kullan. ama poşetini çıkarmak lazım dimi.

bizim amerikancı arkadaşlar e-bay konusunda uzman oldular. malları alıp amerikadaki bir türkde adresletiyorlar. oda belli zamanlarda güzelce sıkıştırıp türkiyedeki arkadaşa kargoluyor tabi bunları belli bir komisyonla yapıyor. böylece kargo ücreti minimuma iniyor. bizim parçalar sadece amerikada bulunduğundan, en büyük dert kargo ücreti.

evet kargo büyük dert. yaz tatili çok güzel valla almanyadan fransadan ingiltereden tanıdıklar geliyor. arkadaşlardan da amerikaya gidip gelenler var bağlantılar geniş ama bizimkiler alman olduğundan en çok almanya ve ingilterede bulunuyor. gümrüksüz malzeme ihtiyacı olunca genelde ingiltereden alıyordum ama opel parça ve aksesuar konusunda almanya bir cennet. bizim arabaların 1.200 tl olan bilgi ekranı sıfır olarak 200 euroya gidiyor. gelecek yazki projem arkadaşa ekran getirtmek bakalım hayırlısı

Geri