Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet kargo büyük dert. yaz tatili çok güzel valla almanyadan fransadan ingiltereden tanıdıklar geliyor. arkadaşlardan da amerikaya gidip gelenler var bağlantılar geniş ama bizimkiler alman olduğundan en çok almanya ve ingilterede bulunuyor. gümrüksüz malzeme ihtiyacı olunca genelde ingiltereden alıyordum ama opel parça ve aksesuar konusunda almanya bir cennet. bizim arabaların 1.200 tl olan bilgi ekranı sıfır olarak 200 euroya gidiyor. gelecek yazki projem arkadaşa ekran getirtmek bakalım hayırlısı

valla sen şanslıymışın. bizimkilerin kendilerine faydaları yok ki bize olsun. projelerin içinde önce sabır sonrada başarı dilerim. çünki ben ne planlasam olmuyor. mutlaka bişi çıkıyor.

bu arada dernek gene sessiz.

Dernek dinlenmeye çekildi.

sanırım otomatikçilerin diğer ortak noktaları arasında, çok gezmek, aşırı sosyallikde var.
burak dün iftardan sonra bi uyumuşum sahura kadar, sahurda bi uyudum bugün gündüz 15.00 da kalktım.
en tembel otomatikçi benim heralde.

Polat, bi alemsin ya :) Benim bir dayım var oda senin gibi yapıyor ama onunki biraz farklı:) Ramazan aylarında, iftardan sonra teraviye gidip teraviyi bitirdikten sonra kahveye uğruyor. (Kendisi tam bir sigara tiryakisi) Sahura kadar kahvede kalıyor. Hem oyun oynuyor hem de bütün gün içemediği sigaraların acısını çıkartıyordur herhalde. Karısıyla da limoni:) Sahurda eve geliyor. Sahurunu yapıp yatıyor, akşam 17:00'da kalkıyor :) Zaten iftara ne kaldıki. Gerilip kendine gelene kadar ezan okunuyor.. Tek bir tas çorba içip tekrar teraviye. Çorbadan sonra yemek yemiyor, az bi tatlı yiyip sigara yakıyor. İlk sigara iki çekişte bitiyor :)

Son düzenleme:
sanırım otomatikçilerin diğer ortak noktaları arasında, çok gezmek, aşırı sosyallikde var.
burak dün iftardan sonra bi uyumuşum sahura kadar, sahurda bi uyudum bugün gündüz 15.00 da kalktım.
en tembel otomatikçi benim heralde.

aynen ben de gündüz uyumazsam hiç olmuyor. ayrıca hafta sonları öğleden önce kalkmam

Ben hiç size benzemiyorum kusura bakmayın arkadaşlar :) Fazla uyumayı sevmem, gün çabuk biter, özellikle tatillerde erken yatıp, deliksiz uyuduktan sonra tavuk gibi 7'de uyanırım sporumu yaparım. Gelirim kendime mükemmel bir menemen hazırlarım:) Mükemmel bir gün geçiririm. Uykuya yer vermem. O gecede erken yatar sabah kuzular gibi dairemize gideriz :) Memur adamız ne yapalım.

Ben hiç size benzemiyorum kusura bakmayın arkadaşlar :) Fazla uyumayı sevmem, gün çabuk biter, özellikle tatillerde erken yatıp, deliksiz uyuduktan sonra tavuk gibi 7'de uyanırım sporumu yaparım. Gelirim kendime mükemmel bir menemen hazırlarım:) Mükemmel bir gün geçiririm. Uykuya yer vermem. O gecede erken yatar sabah kuzular gibi dairemize gideriz :) Memur adamız ne yapalım.

Aynen bende senin gibiyim abi. Memur değilim ama :D

Aynen bende senin gibiyim abi. Memur değilim ama :D
Evet ama şu bi gerçek benim gördüğüm memurların çoğu Honda-Toyota gibi araçlara biniyorlar :D Hani sorun çıkarmasında ne olursa olsun gibisinden :) Hatta bizim binada eski kasa Corolla'sı olan biri vardı.
Adam "Memur Mercedes'i" diyordu arabasına.

Polat, bi alemsin ya :) Benim bir dayım var oda senin gibi yapıyor ama onunki biraz farklı:) Ramazan aylarında, iftardan sonra teraviye gidip teraviyi bitirdikten sonra kahveye uğruyor. (Kendisi tam bir sigara tiryakisi) Sahura kadar kahvede kalıyor. Hem oyun oynuyor hem de bütün gün içemediği sigaraların acısını çıkartıyordur herhalde. Karısıyla da limoni:) Sahurda eve geliyor. Sahurunu yapıp yatıyor, akşam 17:00'da kalkıyor :) Zaten iftara ne kaldıki. Gerilip kendine gelene kadar ezan okunuyor.. Tek bir tas çorba içip tekrar teraviye. Çorbadan sonra yemek yemiyor, az bi tatlı yiyip sigara yakıyor. İlk sigara iki çekişte bitiyor :)

dayıyla kahve hariç birebir aynıyız. acayip derecede sigara düşkünüyüm. iftarda bir yudum su sonra sigara. sonra iştah kaldıysa yemek. ama şu bir gerçek 3 gün yemeden içmeden oruç tutarım ama sigarasız 1 saat çekilmem.
son 5 senedir ilk kez bu ramazanda kavga etmedim oda pek etrafa çıkmadım diye. geçen ramazanın mahkemesi yeni bitti inan. o sigarasızlıkla 2 kişiye daldım nerdeyse yaralamadan yatacaktım. bereket şikayeti geri aldılar.

zaman varsa uyurum, ama yeri gelir 1 saatlik uyku ile 2-3 gün gezerim. son senelerde iyice yaşlandığımı farkediyorum. vücut artık kaldırmıyor sanırım. bu seferki uyumam öyle böyle değildi hani.

Başkan yok yine uzun zamandır..

Son düzenleme:
Geri