Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana hiçbirşey onun zevkini veremez. otomatik şanzımanın herhangi bir nimetide yok.

otomatikde debriyaj ve sekromenç yoktur.

Ben şehir içinde araç kullanmadığım için sizi anlamamı beklemeyin.
Debriyajdan nefret ediyorum bas çek felan ama yolda vitesi tokatlamanında ayrı bir zevki var benim için ...
Tiptronik denmişte aracı değiştirebilirsek düşünürüm ...
Aslında en güzeli 2 aracın olcak uzun yolda manuel şehir içi otomatik olcak.Tabi ist. da oturuyorsan direk oto al daha iyidir herhalde ...

onlar oyunları otomatikde oynarlar, her iddasına varım.

Nfs dekiler dsg mubarek ...

ek

Ek ben buraya sataşmak için değilde aşağıdaki alıntının cevabını öğrenmeye gelmiştim ...
Onun için fazla aşırı fanatik vs. ne derseniz oyle cevaplar vermeyin ...

Eğitim şart. Türk milletine otomatik vitesin nimetlerini öğretmemiz lazım.

Son düzenleme:
onlar oyunları otomatikde oynarlar, her iddasına varım.

Buna cevap yazasım geldi :) Oyunda manuel vites tercihim olur hele f1 oynuyorsam hayatta otomatik ile oynamam orda da kendim değişirim vitesi müthiş bir zevk.

maaşallah manuelcilerinde pek fazla sevgisi varmış, özellikle savunma anlamında.

google'da bile otomatik vites yazınca "otomatik vites sorunları" başlığı çıkıyo:kop::kop: :kop:

manuel vites yazınca bişey yok...:cool:

Nejat arkadaşım, son yazdığını görünce birde ben yazayım bakalım Google'a dedim.
3. sayfalara kadar geldim. Dediğini doğrulamıyorum. Çünkü yok.

Bu bir nevi, sevmeye çalışıpta yine de kabullenemezlik bence. Başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Nejat arkadaşım, son yazdığını görünce birde ben yazayım bakalım Google'a dedim.
3. sayfalara kadar geldim. Dediğini doğrulamıyorum. Çünkü yok.

Bu bir nevi, sevmeye çalışıpta yine de kabullenemezlik bence. Başka bir şey değil.

sayfa açmıcaksın zaten arama kısmına yazarken direkt çıkıyo enter'a basmadan;)

ayrıca ben otomatiği sevmiyorum demiyorum. tercih etmem diyorum. benim takıldığım yer sizin otomatik vitesi manuelden üstün görmeniz. bu başlıkta burda körler sağırlar birbirini ağırlar halinde bi dayanışma içersindesiniz abartıyosunuz benimde size takılasım geliyo:D:D

Son düzenleme:
aa lutfen otomatige laf ettirtmem!!

sayfa açmıcaksın zaten arama kısmına yazarken direkt çıkıyo enter'a basmadan;)

ayrıca ben otomatiği sevmiyorum demiyorum. tercih etmem diyorum. benim takıldığım yer sizin otomatik vitesi manuelden üstün görmeniz. bu başlıkta burda körler sağırlar birbirini ağırlar halinde bi dayanışma içersindesiniz abartıyosunuz benimde size takılasım geliyo:D:D

nejat naber. bakıyorum gene boşdurmuyorsun. kolay gelsin kardeş. bu arada senin arabada tüm otomatikleri kaldırmışsın. aynaları camları ve merkezi kilidi söküp satıyomuşun. doğrusunu yapıyorsun. arıza felan yapar.

klimayıda sökücen diye duydum. dayımın tırdaki vantilatörden takalım. ama boş ver ya oda arıza yapar yelpazeye devam.

:D:D:D sırf sizin için otomatik vitesiyle takas edicem arabamı. sonra yazcam biir birr + sını - sini

Geri