Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:D:D sırf sizin için otomatik vitesiyle takas edicem arabamı. sonra yazcam biir birr + sını - sini

nejat bizim için değil kendin için şiddetle tavsiyemdir. almasan bile biraz bin anlayacaksın bizi.
bu hayatdan keyif almayacaksan yaşamışsın ne önemi var. gözlerini kaparken "ulan yedim içtim gezdim hayatın tadını çıkardım" demek var, "ulan çalıştım çalıştım çalıştım, araba sürerken bile çalıştım" demek var.

belki sonradan Allah razı olsun bile dersin bize.

az önce arkadaşlardan dönerken bi gsi astra ara gazıyla yanımda yarışa çağırıp solladı. hazır dedim çocuklar yokken bi bakayım nolcak. ama yengeniz arabada.
hemen bi roket, araba önce kafa indirip sonra arkaya bi yasladı, benim geldiğimi görünce çocukda asıldı. baktım geçiyorum benzine bile almadan lpg ile geçtim. sonra baktım hanım ciyaklıyo. sussun diye yavaşlayıp yol verdim.
beni bıraktı gitti bi hondaya yanaşdı. üzüldüm ama. gsi m var diye hava atamadı bana.

kapağı kaldırdıgımda boşta bir kablo var ama eskişehirde otomatik ustası yok :(

vites düşmeme işi vites d de iken hızım 40-50 km tam gaz yaptıgımda 1. vitese geçmiyor. anlatmak istedigim bu hızlarda kick down olmuyor mu?. 1. vitese kendim alırsam 60km yi geçiyor 6500 devir gibi

olur aslında ama arabanın o anda 1 de olmadığına eminmisin. belki 1.vitesdedir o anda ondan olmuyordur. bide barışın söylediği gibi gaza tam bas.

resim eklemiştim sanırım. senden ricam konsolunun bi resmini koy buraya, bende bildiğim vida yerlerini işaretleyim, sen konsolu bir boşlukda indir.
ha bunları eğer vites kolunun etrafındaki kapakdan boşdaki fişi görememişsen konsolu indir diyorum. fiş oralarda bir yerlerdedir mutlaka.

Günaydın Takım.. :good:

Bugün grup sessiz galiba :D Yoksa akşam üzeri mi canlanıyo??

canlandırıym istiyosan hiç sıkılmazsın:D:D

babamin arabası manuel, çok yakın arkadaşımın arabası otomatik. babamınkini kullandığım zaman araba kullandığımı hissediyorum, arkadaşımınkini kullandığım zaman ,lüneparkta çarpışan araba kullandığım hissine kapılıyorum:) çok rahat otomatik araba kullanmak. kendi arabam nasıl olcak ona henüz karar veremedim.

çok yorgun olduğum zaman arıyorum bende otm. vites. anlık bi his yani:D geçiyo soora

Geri