Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dernek üyeleri nerelerdesiniz nasılsınız? Derneğimizin başlığı üçüncü dördüncü sayfalara kadar gitmiş. Ne oldu bize :) Selamlar herkese.

Güncel
Burak passatta vazgeçtin herhalde, otomatik sevgisine gem vurulamıyor :D

Araç alacak biri senin aldığını gözü kapalı alması lazım, bu kadar araştırmayı herkes yapamaz :)

Ya Dinçer sonuna kadar haklısın :) Kahretsin öyle işte. Çok kararsız biriyim ve ayrıca o kadar pinpirik biriyimki bişey alacam yüz bin kere düşünürüm. Passat çok süperde tasarımı artık ilgimi çekmiyo sanki :) Yani göz zevki olarak eskidi. Bi Insignia geçiyor, gözden kaybolana kadar izliyoruz, Passat geçiyor bakmıyorum bile :) Şimdide aklım Toyota'ya gidiyor. 1.6 132 hp motor var arabada. Alırsak birde otomatik olur tadından yenmez diye düşünüyorum. Ayrıca Passat'ı zamlamışlar 44 milyarı buluyor 1.6 102 lik Trendline. Onu almak yerine Elegant'ından otomatik Toyota düşündüm.

Son düzenleme:
Küçücük arabaya binersen tabi yolunu bulamazsın:D 2.0 Vectra B'ye bin bi de sen:D Hatta Burak abi anlatır şimdi demi Burak abi? :D:D
Vectra B'ler eskidi doğal olarak piyasası ve değeri düştü. Ama benim gözümde 2009 model bir 7.60 Lİ den değerlidir :D Şimdi alacak olsak maksimum vereceğimiz para 17-18 bin olur(en güzeline). Otomatiğin zevkini ben bu arabada tattım. Amaaan anlatamıyorum işte kafam iyi yaşamanız lazım :) Ha sollarken spora bi alırsın kamyoncuyada bi sağol kornası çalıp yoluna devam edersin :) Sonra spordan yine normal moda geçersin tabi eğer cebin kıymetliyse :)

Son düzenleme:
Ya Dinçer sonuna kadar haklısın :) Kahretsin öyle işte. Çok kararsız biriyim ve ayrıca o kadar pinpirik biriyimki bişey alacam yüz bin kere düşünürüm. Passat çok süperde tasarımı artık ilgimi çekmiyo sanki :) Yani göz zevki olarak eskidi. Bi Insignia geçiyor, gözden kaybolana kadar izliyoruz, Passat geçiyor bakmıyorum bile :) Şimdide aklım Toyota'ya gidiyor. 1.6 132 hp motor var arabada. Alırsak birde otomatik olur tadından yenmez diye düşünüyorum. Ayrıca Passat'ı zamlamışlar 44 milyarı buluyor 1.6 102 lik Trendline. Onu almak yerine Elegant'ından otomatik Toyota düşündüm.
Bunun sonu yokki, ne kadar düşünürsen o kadar kararsızlığa düşersin bana göre..
44 milyarda ciddi rakam, sen biraz daha bekle astrayı bir gör. Olmadı sene sonunda belki kampanyalar olur.

Astra çok güzelde biraz küçük gelir. Otomatik olması güzel olur ama ben biraz daha geniş araba istiyorum. Bakalım şu anda Corolla'da karar kıldım.

Toyota güzel araç, hayırlısı olsun.

tüm otomatikçilere Ankara dan selamlar. Tatıl dönüşü tekrar garajdayız. Otomatiğin rahatlığını bir kere daha eşimle beraber test edip onaylamış bulunmaktayız. "Buudu abicim. nedir ya manuel hammalık vallahhi. Ohh hanım şu S tuşuna basıver, şu yokuşu rahat rahat inelim..." :D Hanımıda otomatıkçi yaptım daha da bişey demem. Bu arada KAR modunu hıc kullanma fırsatı bulamadım. Otomatik üstadı Polat kısaca bildiklerini paylaşır mısın ? Mesala benim F-sane mde sadece D de çalışıyor. En azından lambası yanıyor. Ancak R de yanmıyor. Bu bir sorun mudur. Ve bu modu kullanırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mıdır ? Bu arada tüm otomatikçilere ve garaj sakinlerine hayırlı ramazanlar...

Son düzenleme:
Geri