- Konuyu Başlatan
burdayızz burakkkDernek üyeleri nerelerdesiniz nasılsınız? Derneğimizin başlığı üçüncü dördüncü sayfalara kadar gitmiş. Ne oldu bizeSelamlar herkese.
Güncel

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burdayızz burakkkDernek üyeleri nerelerdesiniz nasılsınız? Derneğimizin başlığı üçüncü dördüncü sayfalara kadar gitmiş. Ne oldu bizeSelamlar herkese.
Güncel
Burak passatta vazgeçtin herhalde, otomatik sevgisine gem vurulamıyorDernek üyeleri nerelerdesiniz nasılsınız? Derneğimizin başlığı üçüncü dördüncü sayfalara kadar gitmiş. Ne oldu bizeSelamlar herkese.
Güncel
Vectra B'ler eskidi doğal olarak piyasası ve değeri düştü. Ama benim gözümde 2009 model bir 7.60 Lİ den değerlidirKüçücük arabaya binersen tabi yolunu bulamazsın2.0 Vectra B'ye bin bi de sen
Hatta Burak abi anlatır şimdi demi Burak abi?
![]()
Başkan sen bizi sattınburdayızz burakkk![]()
Bunun sonu yokki, ne kadar düşünürsen o kadar kararsızlığa düşersin bana göre..Ya Dinçer sonuna kadar haklısınKahretsin öyle işte. Çok kararsız biriyim ve ayrıca o kadar pinpirik biriyimki bişey alacam yüz bin kere düşünürüm. Passat çok süperde tasarımı artık ilgimi çekmiyo sanki
Yani göz zevki olarak eskidi. Bi Insignia geçiyor, gözden kaybolana kadar izliyoruz, Passat geçiyor bakmıyorum bile
Şimdide aklım Toyota'ya gidiyor. 1.6 132 hp motor var arabada. Alırsak birde otomatik olur tadından yenmez diye düşünüyorum. Ayrıca Passat'ı zamlamışlar 44 milyarı buluyor 1.6 102 lik Trendline. Onu almak yerine Elegant'ından otomatik Toyota düşündüm.