Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese selamlar çalıştığım için yazamıyorum kusura bakmayın:D
polat abi görüşemiyoruz:D
başkanım nasılsınız:D

oo furkanım valla özlettin kendini. bende manuelden soğudu heralde sesi çıkmıyo dedimdi.
aferim abim, çalışmak güzel, inan gurur duydum. ben askerden gelene kadar çalıştırmadı annem (baba yok ya yollamadı) ama ceremesini hala çekiyorum inan. girdiğim yerde sıkılıyom, laf söletmiyom felan.
sen gibi zamanından başlasam böle olmazdı.

boşver başkanı, o başka yerlerde şimdi. git bak astracıların arasına kesin oradadır. dizel - manuel - astracı başkan.
yorulunca söle başkan vites değiştirmeye gelelim. bu arada unuttum ben, başkan kaçla kalkıyoz manuelde. D yokmuş galba onlarda.

koray halimi görsen,
işçi tulumu giydim çalışıyom valla. Dükkan işi uzadıkca uzuyor. şapçıyı 10 gün bekledik dün nihayet attı şapı. 1 hafta araba çıkarmayın dedi. 1 ay olacak nerdeyse daha başlayamadık.

olsun az daha sabret bakalim.kolay gelsin

herkese selamlar çalıştığım için yazamıyorum kusura bakmayın:D
polat abi görüşemiyoruz:D
başkanım nasılsınız:D
ooo furkan bey nerelerdesiniz iyiyiz şükür sen nasılsın??öss girdin dimi naı sonuç?

arkadaşlar otomatik vites sevenler derneğine bende katıldım.90 model kadet e 1.6s otomatik.3 ileri otomatik vites P R N D 1 2

hoşgeldin bendede 2 sene önce kadett vardı 1.8 gsı kırmızı.ah bee kıymetini bilemedik.

arkadaşlar bu arada aklıma geldi.şimdi benin arabaya bi tane sony usb girişli bi teyp takıcam.bu soketleri kesersek tarih ve saat görünen ekran gidermi.bana bi yardımcı olursanız.dış ısı göstergesi çalışıyor oda kaybolurmu?

arkadaşlar bu arada aklıma geldi.şimdi benin arabaya bi tane sony usb girişli bi teyp takıcam.bu soketleri kesersek tarih ve saat görünen ekran gidermi.bana bi yardımcı olursanız.dış ısı göstergesi çalışıyor oda kaybolurmu?

senin arabada nasıl bilmediğimden, ben pas diyorum.

Geri