otomatik vectra b kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aytac55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
otomatik b2 aracımın bütün bakımlarını yaptıdıktan sonra atiker marka sıralı sistem taktırdım depoyu fullledikten sonra km yi kaydettim ilk depoda km de 30kr yaktı servise gittim neden bu kadar çok yaktığını sordum ustada bu miktarın normal olduğunu sonradan bunun düşeceğini söyledi pc ye bağladı ufak bir ayar yaptı tekrar fulledim bu seferde 24 kr yaktı ortalama bu miktar giderekmi düşecek yoksa bir ayar sorunumu
aynı araçtan olan arkadaşların km de kaç kr yaktıklarını yazasa daha iyi bir karşılaştırma yapabiliriz

benim otomatik b2 km de aynı o civarlarda yakıyo 22-24 kuruş,normaldir...ama keşke lpg atiker taktırmasaydın,ben zavoli taktırdım çokta memnunum

brc marka lpg takılı kmde 20 krş yakıyo üstüne çıkmadı hiç

atiker war bende de su gibi içiyo :) şehir dışı 17 şehir içi 25 krş yaktı :) ayar zamanı gelmiş :) 24 kuruş normal

Bende lavato var otomatik 24,8 yaktı eskiden daha az yakıyordu Zam gelince haliyle çoğaldı

otomatik b2 aracımın bütün bakımlarını yaptıdıktan sonra atiker marka sıralı sistem taktırdım depoyu fullledikten sonra km yi kaydettim ilk depoda km de 30kr yaktı servise gittim neden bu kadar çok yaktığını sordum ustada bu miktarın normal olduğunu sonradan bunun düşeceğini söyledi pc ye bağladı ufak bir ayar yaptı tekrar fulledim bu seferde 24 kr yaktı ortalama bu miktar giderekmi düşecek yoksa bir ayar sorunumu
aynı araçtan olan arkadaşların km de kaç kr yaktıklarını yazasa daha iyi bir karşılaştırma yapabiliriz

aynı durumu ben de yaşadım halen de yaşıyorum. yeni takılmış olması ve kış şartlarına bağlamak istiyorum yaksa gül gibi arabamdan --atiker yüzünden-- soğuyacağım.

yok hoca soğuma .. atikerden şaşma. otomatik 2000 motor , şehir içi birde zamlar eklenince 240 normal .. ilk kalkışlarda fazla asılmazsınız 220 ye bile düşer

arkadaşlar normal diosunuzda forumda 16 kuruş 18 kuruş yakaıyo arabam diyenleri gördükce arabayaa binesi gelmiyo insanın diceksinizki otomatiktir olur okadar ama bu kadarda olmaz 15 kuruş nerde 24 kuruş nerde:mad::mad::mad:

arkadaşlar normal diosunuzda forumda 16 kuruş 18 kuruş yakaıyo arabam diyenleri gördükce arabayaa binesi gelmiyo insanın diceksinizki otomatiktir olur okadar ama bu kadarda olmaz 15 kuruş nerde 24 kuruş nerde:mad::mad::mad:
son zamlarla sadece uzun mesafede o kadar yakabilir

Geri