otomatik vectra b kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son zamla birlikte yakıyo 22-24 kuruş...mesela geçtiğimiz yaz lpg litre burda 1.64 tl di,,16-17 kuruş yakıyodu km de,,fiyat arttıkça yaktığıda artar

yok abicim ya .. şehir içinde ikibin motor araba mauel .. hiç yakmazsa 220 yakar .. otomatik için 240 iyi .. takma kafana..haa şunu belirmekte fayda var. bazı istasyonlar hala hava basmaya devam ediyo.. 2 güvenilir hpetrolden al 3 yazın sabah erken veya akşam serinliklerinde gaz al ..4 ucuz gaza hiç bir zaman rağbet etmeyin çünkü km olarak az gidiyo 5 filitren temiz olsun .. ohooooo bu bile kendi başına 200 bin yaktırır...

Aynı okulda görev yaptığımız arkadaşın A kasa vectrası var düz vites lpg li o bile 26,5krş yakıyor.
Adam kafayı yemek üzere kafama ....yım diyor her gün niye aldım bunu diye söylenip duruyor.
Broadwayi vardı martta vermek üzere aracını kayınpederine sattı, gözü gene broadway de alacak kafaya koymuş.

Yani sizin 24krş bence normal arkadaşın arabasının yakışına göre kıyaslarsak.

Bende bugün itibariyle hesap ettim aracı çalıştırmak için aldığım benzinde dahil olmak üzere 20 krş yakıyor. Bunda kesinlikle yalan yok.
Aylık 400km yapıyorum 16-19 krş yakıyor, 20TL lik de ayda benzin alıyorum.
Saygılar.

Son düzenleme:
atiker mi aman aman hocam uzak dursun 2. aracımda ( 206 ) takılı bi daha da hiç bir aracıma taktırmam

2000 model 1.6 otomatik astramda atiker killanıyorum 4 ayı devirdim 100 km de 12 lt yakıyor sehir içi bundan asağı düseceğini sanmıyorum senin arabanında ortalama yakacağı budur bosu bosuna kurcalatma arabanı

sıralı sistem atiker takılı gazı 1,82 alıyorum km de 0.26kuruş yakıyor şehir içi

Geri