otomatik lpg sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taİ-FuN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler

bütün forumlarda en çok sorun yaratan şikayet edilen bi marka atiker illa herkezde olcak diye bişiyde yok ama %80 şikayetçi herkez...

Muhtemelen kalibrasyon hatası yapmışlardır. takan usta kimse düzeltsin.

ümraniyede candan müh. taktı yaşayan varmı bu sorunu?

ümraniyede candan müh. taktı yaşayan varmı bu sorunu?

bariz bi neden söyleyemesemde görünen, o anda aldığın gazın verimsizliği ile ayarlarının düşük olmasınla oluşmuş birşeydir.
diğer aldığın gazda böyle birşey yapmaz ise kesin gazdır. temizletmeye gerek yok hemen fulle deponu ve tamamen boşalana kadar sür. sonra gaz biterken arabayı gazda rölantide, gazı iyice bitirene kadar çalıştır (gaz pedalına basma).
onada gerek yok aslında fulle bitir, bi daha fulle bişi kalmaz.

ama başka lpg de yapmaya devam ederse bir sorun vardır. iyi bir ustaya göster.

Bende de Atiker var 98 CD ANkara Üstün Otogaz da taktırdım. 10 bin KM de filtrelerin değişmesi gerekir ama ülkemizdeki gazcılar sağolsun 1000 KM bazen değşitirmeye gerek oluyor. O yuzden filtreni bi kontrol ettir. İlk akla gelen budur Sonrasına ondan sonra düşün

omwela taktırdım. 2 yıl oluyor.taktıralı 22000 km oldu geçende ustama gezmeye gittim dedim bunun filtresi değişmesi gerekeir mi? paran çoksa değiştirelim dedi, bende güldüm tabi. sonradan dedi ki sorun çıkarırsa bakalım dedi. Allah nazardan saklasın şimdiye kadar tık bile demedi. gaza köklüyorum 4500 devirde bile gayet zıpkın gibi gidiyor. üstelik gazı afyonlular bilirler güvenalgaz dan alıyorum afyonda en ucuz yer dierleri 1,45 ve üzeri iken orası 1,39

polat bey gazı almaya gittiğim yerdeki adamda sizin gibi dedi egzozu kokladı ve depoyu fuelyin dedi.

polat bey gazı almaya gittiğim yerdeki adamda sizin gibi dedi egzozu kokladı ve depoyu fuelyin dedi.

Bu da ilginçmiş. Koklayarak çare bulmuş adam :)

ben koklamadan söledim he he.

bu arada koklamak sayesinde bujinin çalışıp çalışmadığını anlayabiliyorum. hatta sesi bile değişir egzostun.

aklıma gelmişken bir anımı anlatayım. askerliğimde il jandarmada kademede idim, bizim manisalı bir motorcu askerimiz vardı, yemin ediyorum size gelen transitleri daha görmeden sadece seslerine göre arızayı bilirdi. ama 9 yaşından beri ford servisinde çalışmış.

Son düzenleme:
Geri