Otomatik geri vites sorunu

Ferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bilgilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum

Aslinda sorun vites te degil vites R ye gecirdigim zaman geri vites lambalari (beyaz) her zaman yani cogu zaman yanmiyor.ama bazen vitesi cok az oynattigim zaman bazen yaniyor sorun neyden kaynaklaniyor olabilir.
Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslarimdan abilerimden yardim bekliyorum.

geri vites müşüründen kaynaklıdır.Vites kolu pozisyon şalterinin üzerinde diye biliyorum.Yapısı oldukça ince ve karışık.İnce tırnaklar var ve tırnaklardan birini felan kırarsan kazara vitese geçmeme felan gibi durumlar oluşabilir.Kısacası kendin sökmeye çalışmasan iyi olur.

tesekkur ederim..peki cok iscilik isteyen masrafli bi olaymi ve otomatik sanzimandan anlayan birine mi yaptirmam gerekir ..

benim vites tırnaklarımda da sorun var vitesin altında kertikli alüminyum bir malzeme var vites onun üzerinde ilerliyor, ondaki aşınmadan dolayı vites sivicin üzerine tam oturmuyor, önemli bir problem değil ama yaptırmak istersen malzeme serviste 156 tl idi. servise yaptır garanti olsun.

yok arkadaşım ona para bile almazlar ufacık lastik bir conta aşıntısı vites aktarım çubuğunun şanzuman girdiği noktada (akünün alt kısmında) sökülüp contası değişecek

Geri